Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Dress4Less
Dress4Less
04 / 01 / 2021

Модата, както и всяка една друга сфера търпят непрекъснати промени през годините. Въпреки че при мъжкият стил на обличане  няма толкова голямо разнообразие от дрехи в сравнение с дамския стил, през годините той също се изменя макар и малко.

Всеки мъж е хубаво да постигне един баланс между собствения си стил и новите модни тенденции.

Също така той трябва да бъде достатъчно смел и да експериментира свободно с различни видове модни комбинации, избягвайки стремежа само към определен вид дрехи. Ако обичате модните тенденции, то тази статия ще ви е интересна.

Що се отнася до модните тенденции в ежедневното облекло при мъжете, ние ще ви дадем основни съвета с примери за съчетаване на отделните елементи от облеклото.

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

1.Стандартна едноцветна тениска

Нищо не може да победи класическата бяла или черна тениска. Те могат да бъдат комбинирани  с изключително много видове дрехи като над тениската може да се сложи:

  • карирана или бархетна риза
  • класическо черно кожено яке или дънково/джинсово яке
  • авиаторско яке и други.

Също може да се носят и други цветове тениски в зависимост от вашите предпочитания. Препоръчително е по-възрастните мъже да избягват тениски с различни надписи, лога на брандове и принтове, защото те са по-подходящи за по-младите мъже и тийнейджъри.

Относно долнището едноцветната тениска може да се комбинира с различни видове и цветове дънки, както и с по-елегантни памучни панталони за по-стилен вид.

2. Ежедневен памучен панталон тип Чинос

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Памучният еластичен ежедневен мъжки панталон е една изключително добра алтернатива на дънките. В онлайн пространството ще откриете огромно разнообразие от цветове, от които да изберете подходящ вариант за вашия аутфит.

Ежедневният панталон тип Чинос има някои свои предимства в сравнение с класическите дънки. Някои от тях са например, че те могат да се използват за по-официални случаи и осигуряват по-голямо удобство и свобода в сравнение с някои  дънки.

Тези панталони са подходящи са както за работната среда, така и за излизане с приятели през уикенда. Предлагат едновременно елегантен дизайн в комбинация с удобство. Подходящи са също за носене през всеки сезон от годината.

 3.Суичър/блуза с мотив tie-dye

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Суичърите или блузите с мотив tie-dye са последният писък на модата и са отлична опция за ежедневния аутфит на мъжете, които обичат модните тенденции.

Характерно за този вид дрехи е интересният и нестандартен ефект, вдъхновен от хипи стила на обличане.  Отлична идея е, ако искате да добавите цвят и модерен дизайн към аутфита си. Тези суичъри са подходящи за есенно-зимния или пролетния сезон.

Тук също може да избирате от разнообразие от нюанси-синьо, сиво, оранжево, жълто, зелено, в зависимост от личния ви вкус и сезона. Има варианти суичъри както в един цвят, така и в комбинация от няколко цвята.

Суичърите с мотив tie-dye могат да се съчетават със спортни или спортно-елегантни панталони и дънки. Елегантният стил на панталона ще си контрастира с по-лежерния спортен дизайн на суичъра и ще постигне един балансиран ежедневен аутфит.

Когато съчетавате този вид суичър с памучни панталони или дънки, подберете панталона или дънките в семпъл и изчистен дизайн, който няма да си контрастира с дизайна на суичъра.

4.Карирана риза

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Карираните ризи се върнаха на модните подиуми тази година. Този вид риза се характеризира с мултифункционалност, тъй като може да се съчетава с различни аутфити.

5.Цветно яке

Тази година наистина можете да се осмелите да добавите цвят към ежедневната си визия. През 2020-та мъжките якета са по-цветни от всякога и най-вече тънките пролетни якета.

Можете да откриете тънки якета в различни цветове, мотиви и семпли или разчупени дизайни. Има модели пролетни якета със следните характеристики:

  • ярки цветови комбинации
  • тематични якета
  • якета с винтидж мотиви
  • якета с пачуърк мотиви.

6. Спортен екип в стил 90-те

Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.  

През 2020-та модният стил в спортното облекло от 90-те се завръща отново с пълна сила.

 Ако сте почитатели на ретро дизайните, то спортните екипи с V-образни декоративни елементи в горната си част и изчистените линии биха били едно добро попълнение към вашия спортно-елегантен гардероб.

7.Светлоотразително яке

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Още един хит на годината е светлоотразителното яке, което се характеризира със спортно-елегантен стил. Светлоотразителните якета могат да се ползват както в ежедневието, така и за спорт.

Поради своята водоустойчивост и ветроустойчивост светлоотразителните якета са отличен избор за дейности на открито.

Този тип якета са не само удобни, нно и практични за носене. Те са оборудвани с удобни джобове и покрити отвори за проветрение на подмишниците и в областта на гърба.

8.Водоустойчиви боти/сникърси

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Ако искате да сте модерни, оставете чадъра вкъщи. Водоустойчивите сникърси и боти тази година са хит. Имате възможност да избирате от различни видове – високи, ниски, ватирани, кожени. Известните Gore-Tex боти също придобиха популярност.

С модерни водоустойчиви обувки не само ще се чувствате комфортно и защитени от капризите на времето, но и ще си осигурите стилно попълнение към аутфита.

9.Чорапи

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

През 2020 година модните тенденции обръщат фокуса на внимание към чорапите в цялостния ни аутфит.

Тази година модните тенденции ни позволяват да експериментираме по отношение на дизайните на чорапите. Сега са модерни цветните и дълги чорапи за мъже с различни декорации.

Можете да изберете чорапи в ярко бяло за по семпъл и класически вид за ежедневието или чорапи с интересен цветен принт за един отличаващ се и нестандартен модерен вид.

10. Аксесоари:

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Интересна бейзболна шапка с козирка

Шапките с надписи и различни мотиви и артистични символи са още един моден хит тази година. Те предлагат един супер начин за придаване на спортно-елегантен дизайн на визията ни. Сега при шапките модни са свежите цветове.

Бейзболните шапки са налични в различни материи като например рипсено кадифе, кепър, дънков плат и други.

Верижка/гердан

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Стилната и елегантна верижка или гердан в златист или сребърен цвят е една от основните модни тенденции през 2020 г. Препоръчително е да се избере в изчистен дизайн в зависимост от това с каква дреха ще се съчетае.

Слънчеви очила

 Как да носите мъжки ежедневни дрехи през 2020 г.

Слънчевите  тази година са нещо повече от просто  аксесоар. Те са средство за изразяване на личния ни моден стил и индивидуалност.

Най-добрият избор за цвят на слънчевите очила е черният, тъй като той може да се съчетае с абсолютно всичко.

А относно модела на слънчевите очила е лично ваш избор, като ние бихме ви предложили:

  • класическите авиаторски очила
  • очилата с кръгли рамки
  • очила с дървени рамки
  • очила с цветни и огледални лещи
  • очила с ретро дизайн.