Как да спестите средства за спортна екипировка, но не за сметка на качеството

Dress4Less
Dress4Less
19 / 10 / 2020

Искате да спортувате, но цените прииждащи с оборудването в крайна сметка ви се струват прекалено много. Днес по целият свят спортът се възприема, като любимо занимание, което се практикува на всяка цена, както от възрастните, така и от техните деца.

Малчуганите са силно подтиквани да участват в най-различни занимания, за да могат да развият пълноценни качества, които да им бъдат от необходимост за напред. Според множеството от университетски проучвания, спортната индустрия е вече оценена на фамозните 500 милиарда долара.

Тази влиятелна стойност гарантира изстискването на вашият портфейл. Независимо от това обаче, определено спортът, който играете има съществено значение. Например сноубордингът със сигурност е по-скъп от баскетбола, но все пак постигането на баланс е невъзможно.

От друга страна поддържането на вашето лично благосъстояние и форма също не винаги е евтино. Естествено можете да преминете по евтиният маршрут, което обикновено означава закупуването на хубав чифт маратонки за бягане или пък да похарчите няколко хиляди за пътека, подложки за йога и тежести.

Спестената стотинка е спечелена стотинка. В повечето случаи ‚‘‘ спестяването ‘‘ означава да закупите висококачествена стока, която да не се налага да заменяте след няколко месеца употреба. Ето защо днес ще ви представим незаменимите съвети чрез които ще успеете не само да спестите, но и едновременно да се сдобиете с качество.

Защо точният бюджет е от значение ?

Наистина ли това е от значимост? Независимо дали сте новобранец при упражненията или искате да замените някоя стара екипировка, времето за закупуване на дрехи може да бъде доста стресиращо. Започвате да грабвате всичко, което ви прави впечатление и изведнъж осъзнавате, че общата сума е много повече отколкото сте предвидили.

За да избегнете тази неприятна ситуация е важно преди да посетите магазина сериозно да обмислите вашите намерения и да подготвите стриктно определен бюджет. По този начин ще се придържате към вашата цел без да се разсейвате излишно. Закупуването на спортна екипировка не винаги означава да разорите банковата си сметка.

Намирането на изгодни оферти ще изисква малко повече ловкост и наблюдателност. От друга страна пък съветите, които ще ви дадем са преки асистенти, които си заслужава да бъдат следвани. Останете и им се насладете, тъй като новият сезон започва, а спортните активности тепърва предстоят да бъдат подновени.

Как да спестите средства за спортна екипировка, но не за сметка на качеството 

 

Основни трикове от специалистите в бранша

Изненадващо, но факт един от най-добрите начини да пазарувате интелигентно и разумно е да стоите далеч от специализираните магазини на затвърдените марки. Причината за това е, че те са склонни да предлагат доста по-завишени цени, тъй като привличат ентусиасти, готови да платят цяло състояние.

Вместо това наблегнете на магазините, които цялостно продават всякакви видове артикули. Там отново можете да намерите любими марки, като – Adidas, Puma или Nike, но на по-изгодни цени. Тази достъпност не ги прави имитация на оригиналният вид, така че не се тревожете в това отношение.

Наред с това, възползвайки се от нашите топ 3 трика, които ще ви представим точно сега, вие ще останете по-задоволени от всякога.

Разгледайте материята

Освен ако не е практически безплатно, по-добре купувайте дрехи от доказали се марки, които са с репутация на добра изработка. На пръв поглед звучи лесно, но как да ги различите от некачествените ?

Някои хора имат набито око за това, докато други не. В случай, че сте от вторият тип не се тревожете, защото има няколко неща, които със сигурност ще ви помогнат при разглеждането на дадена стока.

Първата стратегия включва подобаващо разглеждане на шевовете. Качествените екипировки спрямо евтините разказват разликата. При тях шевовете са много по-добри, което означава, че елемента ще издържи за дълъг период от време. Няма висящи конци и при дърпане изделието се усеща напълно плътно.

Опитайте се да се придържате към естествените влакна и смеси, тъй като те притежават статут на издръжливост. Синтетиката и полиестерът не са за предпочитане, така че обръщайте внимание какво пише на етикетът.

Как да спестите средства за спортна екипировка, но не за сметка на качеството 

Наблегнете на off-season купуването

Методът е може би един от най-добрите начини по който можете да спестите пари в света на спорта. Много пъти хората са твърде развълнувани и увлечени в новите стоки и купуват например бейзболни бухалки за над 100 лв., а все още не са започнали с първите уроци при треньорът.

Това е доста грешно и ви съветваме максимално да снижите вашите очаквания. Купете си прилично оборудване, което първоначално да ви издържи, докато решите дали наистина искате да продължите с тази физическа активност.

Друг подход е да купувате преди началото на даденият сезон или така нареченото ‚‘‘ Off season buying ’’. Може да не сработи при всеки даден спорт, но определено закупуването на зимна екипировка, като шапки, шалове и якета през пролетта или лятото ще бъде много по-евтино отколкото в пика на сезона.

Повечето търговски вериги обявяват разпродажба през такива периоди, за да се отърват от старите си стоки. Отстъпките по време на тези разпродажби могат да достигнат над 50 %, което е повече от прекрасно. Реално погледнато модата не се изменя толкова бързо, така че това е вариант, който можете сериозно да обмислите.

Как да спестите средства за спортна екипировка, но не за сметка на качеството 

Не забравяйте аутлет магазините

Трудно е да се направи компромис, когато става въпрос за маратонки. Качествената обувка с подходяща опора прави осезаема разлика по време на тренировка. Тя подпират глезените ви, омекотяват ходилата и цялостно предпазват от контузии.

Изключително много време се влага, както в изграждането им, така и при изборът им, защото запазването на здравето е най-важното нещо. Освен това е и доста трудно да се задоволите с обувка от марка, за която не сте напълно сигурни къде се нарежда според същността си.

Ето защо един от най-умните начини за пазаруване на спортни обувки е, като посетите специализиран аутлет магазин. Там можете да откриете абсолютно всичко, дори и доказани марки на достъпни цени. Гигантът Nike има добра репутация с този тип вериги и поради това отстъпките са още по-големи.

Получаването на високонадеждна маратонка на половин цена вече не изглежда на неизпълнима мечта. За да спестите още повече, можете да попитате персоналът дали имат избраният от вас модел в цветове от изминалият сезон. Там обикновено отстъпките са космически.

Редовната грижа е водещо нещо

Не е никак сложна материя, единствено е нужно отделно да измивате бяло с бяло и черно с разноцветно. Винаги следвайте указанията на етикета, а когато нямате такива потърсете информация в интернет или се свържете директно с производителят.

Проблемът тук е, че това е много лесно да се пропусне, веднъж щом сте семейни и всеки раздухва дрехите си сякаш няма утре. Това включително се отнася и за различните видове спортни екипировки, тъй като в края на деня те са най-широко използваните.

Ключът към тази практика е да имате добра изградена система за пране и никога да не забравяте редовната поддръжка. Тя ще ви подсигури с чистота и комфорт. В крайна сметка последното нещо на света, което бихте желали да се случи на вас или вашият малчуган е алергия по кожата.

По отношение на максималният им експлоатационен живот, съществуват няколко стратегии, работещи настина добре. Опитайте се да избягвате използването на сушилнята за каквото и да било, освен за чорапи и бельо. При някои видове екипировка като чанти, сакове, шапки и други се постарайте да ги почиствате само когато са мръсни.

 Как да спестите средства за спортна екипировка, но не за сметка на качеството 

На кого да се доверим ?

Ако евентуално след всичко това все още не можете да откриете подходящ кандидат на който да посветите своето доверие не изпадайте в безизходица. Онлайн магазинът на – Dress4less.bg, е тук за вас. Избирайки ни вие ще бъдете възнаградени с прекрасно обслужване и най-вече достъпни артикули.

Всеки един продукт, независимо от неговият е с доказан произход и качество. При поръчка можете да се възползвате от преглед и тест, като заедно с това доставката се осъществява бързо. В категориите ни ще откриете всякакви марки, които са подходящи за цялото семейство.

Не губете повече време, а се възползвайте още сега. В края на всеки сезон ще ви очакват зашеметяващи намаления за които определено трябва да се захванете. За повече информация посетете нашият онлайн магазин или се обадете на посечените телефонни номера.