Какви маратонки да избираме през лятото

12 / 07 / 2019

Нов сезон, нов гардероб! Това също така означава повече нови летни модели за пазаруване. Dress4less има най-модерната и най-добрата серия от летни маратонки и обувки. От най-новите версии на марката до най-готините цветове, нашият избор на производители и материали за ежедневни обувки ще ви накара да искате да излезете да тренирате повече и повече.

Image result for BB3825             

        


Въз основа на иновативния материал за амортизация, Adidas, заедно с BASF, водеща химическа компания в света, разработиха амбициозна система от междинна подметка, която да пренесе марката Three Stripes обратно към върховенството на кецовете. Tвърдият гранулиран материал, известен като TPU, беше преработен в миниатюрни енергийни капсули, съставляващи уникална междинна подметка от стиропор. Смята се, че ще доведе до най-високата възвръщаемост на енергията на всеки бегач. Системата претърпя безброй температурно-чувствителни тестове с екипа по иновации, който заключи, че BOOST пяната е до три пъти по-устойчива на температура от стандартния EVA материал - доставяйки повече последователно изпълнение.

Related image


Тичането може да бъде като наука. Но трябва да е също толкова забавно. Не всеки е готов да спечели състезанието. Чувството за бягане, преживяване на свобода и собствената ви енергия е също толкова възнаграждаващо. Всеки обича усещането за бягане в пясък. Попитахме се: как да пресъздадем едно и също усещане в обувката?

Това беше отправна точка за експертите по иновации на PUMA. Чрез използване на ETPU перли, използвани в нашите средни части на NRGY, откриха пълнеж за изцяло нова адаптивна амортизираща система. Когато се инжектират в полиуретанова мембрана за междинна подметка, те все още могат да се движат самостоятелно с всяка стъпка. Моделът е изключително лек, тежащ само 300гр, изработен от дишащи материали, за прохладни и леки тренировки. Перфектното съчетание на омекотяване и стабилност.

Резултат с изображение за BD3697

При детските модели маратонки, също има много такива които са изключително подходящи за лятото. Тези детски спортни маратонки на Reebok са с известната система OrthoLite®.

OrthoLite® е водещ производител и доставчик на технологии за стелки с вътрешна подметка от OEM и отворени клетки за водещите световни марки обувки. Като вертикално интегрирана американска компания със съоръжения по целия свят, те си сътрудничат с нашите партньори в бранда, за да създават и произвеждат изработени по поръчка стелки, които осигуряват ненадминат комфорт и производителност.

Уникалната отворена клетъчна структура на пяната OrthoLite® създава система за управление на влагата, която помага за преместване на влагата и осигурява по-хладна, по-суха и по-здравословна среда във всяка маратонка.

Отворената клетъчна PU технология на OrthoLite® е с 95% до 100% дишаща способност, позволявайки на въздуха да циркулира във и около пяната, поддържайки околната среда по-хладна.

OrthoLite® маратонките са изключително леки - подобряват производителността с ежедневния и ефирен комфорт.

Спортните маратонки с OrthoLite® могат да се перат в машината, като всеки път излизат като нови, като същевременно запазват всички предимства за комфорт и ефективност след измиване.

Още летни предложения за спортни маратонки за мъже, жени или деца може да намерите на www.dress4less.bg