Най-харесваните Reebok Pump модели

Dress4Less
Dress4Less
13 / 08 / 2019

Reebok Pump са тип спортни обувки, който първоначално бяха пуснати от марката в края на 1989 г. Този модел стана популярен сред феновете на марката като първите маратонки, които разполагат с механизъм за вътрешна инфлация. Той предлага индивидуално приспособяване чрез способността на потребителя да надува възглавницата, поставена в горната и долната част на езика.Той е любим от времето на първото му издание и е преиздаден с нови издания и дизайни. Имайки това предвид, ви представяме най-добрите Pump модели на Reebok, които се предлагат на пазара днес.

  • Reebok ZPump Fusion Sneaker

Това е друга популярна серия на Reebok Pump, отчасти заради разумните й цени и факта, че е невероятно удобна. Моделът приляга перфектно по извивките на крака, благодарение на Pump технология – клетки изпълнени с въздух. Моделът е безшевен, с подсилени пръсти. PowerFrame технологията зарежда със стабилност и увереност всяка стъпка, като същевременно осигурява максимална лекота и комфорт, благодарение на безшевната материя. ZRATED подметката е вдъхновена от ZRated спирачките за максимален контрол при смяна на посоката. Маратонките са с класически дизайн и светлоотразителна лента, която се намира от външната страна на петата. 

Reebok ZPump Fusion

Можете да разгледате нашите предложения за Reebok ZPump Fusion тук.

  • Reebok Pump Supreme low-top mesh trainers

Моделът Reebok Pump Supreme приляга перфектно по извивките на крака.Той е безшевен и е изключително лесен за обуване и събуване. Функцията на помпата помага за коригиране на перфектното прилягане към нивото на активност, с което планирате да се захванете. Те се отличават с нисък горен кръг и с високо дишаща горна мрежа, която спомага за проветряване на краката, избягвайки дискомфорта от излишната топлина и изпотяване.

Reebok Pump Supreme

Моделът Reebok Pump Supreme можете да намерите тук.

Всички наши предложения за спортни обувки на Reebok можете да откриете тук, както и изобилието ни от много други спортни обувки и дрехи тук.