Какво ви е необходимо за първата тренировка?

Dress4Less
Dress4Less
05 / 11 / 2018

Редовните упражнения са нещо изключително важно, за да сте здрави и във форма. Тренировките не само, че ви помагат да намалите теглото си, но също така помага да засилите метаболизма си и да се предпазите от различни заболявания, които се появяват с възрастта. Някои хора предпочитат да упражняват в уюта на своя дом, докато други предпочитат да ходят на фитнес. Независимо къде, е необходимо да сте подготвени с няколко основни неща, преди да започнете да тренирате. Тук сме подготвили кратък списък с неща, с които всеки начинаещ е добре да се сдобие, преди да тръгне към салона.

 1. Чанта или раница, с достатъчна големина

При избора на чанта за фитнес, трябва да сте сигурни, че в нея има достатъчно място. Потърсете такива, които имат няколко просторни отделения. Желателно е да поставите дрехите си в едно отделение, обувки в отделно отделение и храната в друго отделение. Ако можете да чанта за фитнес с допълнителни по-малки отделения с цип, още по-добре. Това би ви помогнало да организирате още по-добре принадлежностите си.
Може да разгледаде нашите предложения за раници, чанти и сакове.

2. Дрехи за фитнес

Подгответе качествени и удобни дрехи за тренировки. Основното, което трябва да имате са долнище/клин и тениска/горнище. Уверете се, че материите са дишащи и не дразнят кожата ви. При избор на дрежи за тренировката е добре да вземете предвид какви упражнения ще правите и кои са подходящи за тях. Ако желаете да

3. Обувки

Добрите обувки за финес са от съществено значение за тренировката. Повечето посетители на фитнес залата предпочитат маратонки или обувки за бягане. Ако сте напреднали във вдигането на тежести, например, вместо това може да искате обувки специлнопригодени за това. Не забравяйте чорапите. Тренирането без чорапи би било нехигиенично и неприятно. Уверете се, че винаги имате чифт чорапи в чантата си. Ако взимате душ във фитнеса е желателно да си носите и джапанки. Не бива да поставяте босите си крака на пода в банята. Вместо това носете джапанки, за да предпазите краката си от бактерии и гъбички. Може да разгледате дамските и мъжките ни модели.