Подходящи ли са сникърсите за зимни обувки?

Dress4Less
Dress4Less
29 / 08 / 2022

Сникърсите несъмнено се наложиха като любими обувки на всеки модерен и динамичен човек, който държи удобството и практичността в облеклото за своето ежедневие. Поради универсалния си и практичен дизайн, те са неизменна част от гардероба на всеки, който харесва модерния спортно-елегантен стил на обличане.

Ако си задавате въпроса дали можем да ги носим и през зимата, то отговорът е твърдо “да”. Поради факта, че са затворена обувка, сникърсите осигуряват определена топлина за крака, като в същото време функционалният им дизайн и ниската височина на подметката осигуряват максимално ниво на комфорт, което е предпочитано нещо от всеки човек със забързано ежедневие.

Сникърсите са отличен избор на ежедневна обувка, като те са подходящи за носене през всеки сезон, включително и зимата. Ако климатът при вас е мек и през зимата няма много сняг и влага, то имате причини да предпочете сникърсите като ежедневна обувка за зимния период.

Кой е казал, че зимата трябва да носим само боти и ботуши? Тези от вас, които харесват спортно-елегантния стил в ежедневието, със сигурност ще оценят удобството, минималистичния стил и практичността, която предлагат сникърсите.

Сникърсите могат да се съчетават с разнообразие от видове дрехи и можем да ги добавяме към различни спортни и спортно-елегантни визии в ежедневието.

Как да съчетаваме сникърси в различни зимни аутфити ?

Комбинация от плътни чорапи и сникърси

Тази комбинация определено ще допадне на тези от вас, които ценят удобството и уюта в зимното облекло. Всъщност плътни чорапи в комбинация със сникърси изглеждат шик и са подходящи за всеки ежедневен зимен аутфит.

Сникърси комбинирани с дълъг плътен чорап за зимата можем да комбинираме с панталони или бойфренд дънки над глезена за една свежа спортно-елегантна визия. Дали ще изберете памучни или вълнени чорапи е въпрос на личен избор.

Цветови контрасти 

Подходящи ли са сникърсите за зимни обувки?

Ако търсите свежа спортно-елегантна визия за зимна разходка из града, то съчетанието между цветни сникърси и бели дрехи в неутрален изчистен дизайн е отлична опция. 

Можете например да изберете сникърси в червено и бяло и да ги съчетаете с вълнена блуза или пуловер също в червено. Ако не харесвате червеното, то може да изберете друг ярък нюанс, например тъмносиньо, тъмнозелено или пък жълто. Изберете останалите елементи на аутфита като якето, панталона/ дънките от една цветова гама.

Към подобен аутфит можете да прибавите дамска чанта или раница в ярък нюанс за атрактивен акцент, който допълва визията. Ако носите шапка през зимата, то можете да съчетаете и нея по цвят със сникърсите и чантата.

Офис визия

Подходящи ли са сникърсите за зимни обувки?

Има нещо неостаряващо в комбинацията от бяло и черно, която е винаги актуална. Затова и сникърсите в бяло със семпъл дизайн са отличен избор за съчетаване с разнообразие от аутфити. 

Белите сникърси се съчетават добре с черни дрехи, които са в по-официален стил. Тази комбинация е отличен избор за създаване на стилен делови аутфит за офиса.

Удобно зимно яке, дънки или панталон, пуловер или вълнена блуза в съчетание със сникърси е перфектното решение, ако се чудите какво да облечете за работа или дневна разходка с приятели през зимата. 

 За връхна дреха можете да изберете блейзър или дълго палто, което ще прибави доза шик към бизнес визията. Не забравяйте да подберете палтото или блейзъра в същия цвят, в който са и сникърсите. Ако сте избрали към тази визия да прибавите и панталони, то ги изберете в изчистен дизайн в бяло или черно.

Освен в бяло, можете да изберете също сникърси в два цвята, например синьо и бяло, сиво и бяло или бежово и бяло, които също могат да се съчетават с различни дрехи за офиса.

Женствена визия за зимата

Подходящи ли са сникърсите за зимни обувки?

Сникърсите могат да се носят и с дълга зимна пола и клин за постигане на разчупена визия, която се характеризира със женственост и небрежна елегантност. Полата от една страна придава женствена елегантност на аутфита, докато сникърсите от друга му придават разчупен спортно-елегантен стил. 

Полата може да бъде макси или миди в избрана от вас материя. По отношение на цвета, то можете да изберете сникърсите да бъдат в същия цвят както и избрания дизайн пола и клина, или пък да ги изберете в неутрален класически цвят като бяло или черно. И двата цвята имат своите предимства.

Черното е универсален цвят и отличен избор за зимата, тъй като може да се съчетава с разнообразие от дрехи в тъмни нюанси, докато белият цвят носи свежест на една зимна визия. Носейки бели сникърси през зимата определено ще постигнете отличаващ се аутфит, когато повечето хора избират да носят по-тъмни тонове дрехи.

Монохромен стил

Подходящи ли са сникърсите за зимни обувки?

Монохромният стил в обличането е подходящ за всеки сезон. Монохромните аутфити са отличен избор както за носене в ежедневието, така и за работната среда. Сникърсите са всъщност подходящи обувки за създаване на монохромни аутфити. 

Актуални за зимата нюанси си остават кафяво, черно, бежево, но може и да изберете аутфита в бяло или пастелно розово или жълто, което наистина ще ви гарантира отличаваща се елегантна зимна визия.

Например, друга стилна комбинация е вълнено палто или бомър яке, елегантен панталон, вълнена блуза и чифт изчистени сникърси в бяло. Панталонът може да бъде с широки крачоли или тип “цигара”. 

Към този аутфит можете да добавите аксесоари като чанта, шапка, шал в същите нюанси, каквито са палтото, панталона и блузата.

Уютен аутфит за всеки ден

Подходящи ли са сникърсите за зимни обувки?

Ако сте от хората, които държат облеклото им през зимата да им носи максимален комфорт и топлина, то не се отказвайте от сникърсите през зимата. Съчетайте ги със меко дълго палто, вълнен пуловер с висока яка, пончо и кашмирен панталон и сте готови. 

Стилна зимна визия за ежедневието

Всеки от нас търси аутфит за онези дни, когато имаме много задачи и трябва да отидем на много места, а се нуждаем от един аутфит, който да е с универсален и удобен дизайн.

А когато става въпрос за универсалност, сникърсите са едни от обувките, които са наистина отличен избор за съчетание с разнообразни ежедневни аутфити.

За постигане на стилен и удобен ежедневен аутфит за зимните дни съчетайте избрания чифт сникърси с карго панталони, пуловер с висока яка или вълнена блуза, спортно-елегантно яке или яке тип бомбър. Изберете цвета на сникърсите според цветовете на останалите елементи от аутфита.