С какво да съчетаем суитшърт?

Dress4Less
Dress4Less
26 / 04 / 2021

Въпреки че суитшъртът спада по-скоро към спортния гардероб, той може да се съчетае успешно с различни видове облекло и да се използва в създаването на спортно-елегантни аутфити.

Начинът, по който се носи суитшърт, наистина се е променил през годините. Той все още си остава обаче един универсален тип дреха, която е  неизменна част от ежедневния гардероб.

 С какво да съчетаем суитшърт?

Универсалност, практичност и удобство това са може би едни от най-важните качества на суитшърта и главните неща, от които се нуждае всеки човек със забързано ежедневие.

Суитшъртът може да се съчетава с различни видове облекло в ежедневието и е подходящ за носене с пластове дрехи. Хубавото при него е, че можем да го адаптираме според своя личен стил на обличане и модни предпочитания.

Друго предимство на суитшърта е, че подхожда на различните типове фигура и осигурява практичност и удобство. Суитшъртът ни предлага отлично решение, когато се чудим какво да облечем, ако отиваме да вършим задачи из града.

 С какво да съчетаем суитшърт?

Без значение от сезона или времето, суитшъртът е практичен избор на дреха, която е едновременно удобна и се вписва отлично в ежедневния гардероб на всеки съвременен и динамичен човек.

Какъвто и вид суитшърт да харесвате, важно е да го съчетаете с  подходящия тип дрехи според повода.

 С какво да съчетаем суитшърт?

Какви видове суитшърти има?

На пазара има разнообразие от суитшърти в различни цветове и дизайни, така че разполагате с доста опции, от които да избирате.

Най-предпочитаните видове са следните няколко :

  • суитшърти с качулка или без 
  • дълги и къси суитшърти 
  • суитшърти с цип 
  • суитшърти с надписи или щампи 
  • едноцветни и многоцветни суитшърти

Кои са най-добрите модни съчетания със суитшърт?

Аутфит съчетания със суитшърт за жени 

С дънки

 С какво да съчетаем суитшърт?

Денимът винаги е добър избор за ежедневието и никога няма да сгрешите, ако го добавите към аутфита си без значение от повода. 

Изберете суитшърт в семпъл едноцветен дизайн към любимия си чифт дънки и ги съчетайте със сникърси или високи боти за една практична градска визия.

С дънково или кожено яке 

С какво да съчетаем суитшърт?

Както вече споменахме, суитшъртът е такава дреха, която може да се носи на пластове.  За спортно-елегантна ежедневна визия можете да съчетаете оувърсайз суитшърт с бомбър яке или спортно яке със широка кройка в същия цвят.

 С какво да съчетаем суитшърт?

Дънките съчетани със суитшърт подчертават фигурата и придават спортна-елегантност. Свежест и небрежен стил към аутфита биха придали дънки с декоративни прорези или светлосини дънки с моден ефект боя.

Дънковата пола е още една опция за съчетание със суитшърт за дамите, която ще придаде женственост на визията.

С клин

 С какво да съчетаем суитшърт?

Спортните клинове или клиновете за йога също могат да се комбинират със суитшърт. Вталените клинове или панталони са отличен избор за носене заедно със суитшърт в ежедневието. Те са не само комфортни, но и могат да бъдат едновременно елегантни, когато са подходящо съчетани.

Ако искате креативна и интересна визия , можете да изберете клин с интересен принт или пък с ярък цвят.  В такъв случай подберете към него суитшърт с изчистен дизайн.

Като рокля

 С какво да съчетаем суитшърт?

Още една интересна дамска визия е носенето на дълъг суитшърт сам по себе си като  рокля. Този тип визия е подходяща за ежедневието и неофициални поводи.

С високи ботуши

С какво да съчетаем суитшърт?

Дамите, които следят модните тенденции ще се съгласят, че тази нестандартна комбинация наистина изглежда добре. Даден модел суитшърт комбиниран с къс панталон, чорапогащник и дълги ботуши придава един небрежен шик към визията.

Със сникърси

За постигането на свежа градска визия съчетайте любимия суитшърт. Изберете леки ежедневни сникърси.

Ако например сте си избрали суитшърт в семпъл стил, то можете да изберете сникърси със цветен мотив, които да се отличават в аутфита.

Аутфит съчетания със суитшърт за мъже

 С какво да съчетаем суитшърт?

С дънки или чино панталони

Дънките са супер решение, ако се чудите с какво да съчетаете любимия си суитшърт. Денимът винаги добавя доза спортна-елегантност към всеки аутфит. Добър вариант за ежедневна комбинация със суитшърт са дънките от дънков плат селвидж.

Към тази визия може да прибавите бели сникърси или пък мокасини за постигане на малко по-елегантен вид.

Суитшъртът присъства и в модния тренд с лога, като на пазара има суитшърти с различни лога и интересни принтове.

 С какво да съчетаем суитшърт?

Ако харесвате суитшърти с лога, съчетайте подобен модел с дънки с изчистен дизайн. Просто подберете останалите части от аутфит в семпъл дизайн и неутрални цветове.

Чино панталоните също са една добра опция за носене заедно със суитшърт и те винаги придават доза елегантност на всеки аутфит. 

 С какво да съчетаем суитшърт?

С тяхна помощ ще постигнете небрежен спортно-елегантен вид, подходящ за града, тъй като техния елегантен стил се балансира със спортния дизайн на суитшърта. 

 С какво да съчетаем суитшърт?

При избора на дънки или панталон избирайте по-вталени модели, които да контрастират на характерния обемист дизайн на суитшърта. Що се касае дизайна, то можете да изберете или стандартни дънки, или такива с декоративни прорези в зависимост от повода.

Със спортно долнище и къси панталони 

 С какво да съчетаем суитшърт?

Ако обичате комфортната и спортно-елегантна визия, то можете да съчетаете своя модел суитшърт с панталон тип джогърс. Така ще постигнете едновременно практична и стилна визия.

Суитшъртът подхожда и на летния сезон в комбинация с къси панталони подбрани в същия цвят.

С кожено яке 

Коженото яке е отличен вариант за разходка из града и може отлично да се съчетава със суитшърт. Якетата тип “бомбър” и спортните якета също се комбинират добре със суитшърти.

С палто

Суитшъртът си партнира добре и с палто, като при тази комбинация е добре да подберем суитшърт в семпъл дизайн и разцветка. 

С маратонки или кецове

С какво да съчетаем суитшърт?
Най-добрите обувки, които могат да се съчетават със суитшърт са спортно-елегантните. Подберете ги по възможност от същата цветова гама, в която е и суитшърът.