Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Dress4Less
Dress4Less
28 / 11 / 2022

В днешни дни спортното облекло се наложи като предпочитан избор за аутфит не само в спортната зала и на игрището, но и през ежедневието. Предвид неговите предимства не е учудващо, че то присъства в ежедневния гардероб на голяма част от хората, които ценят удобството и комфорта в обличането си, както и стилния външен вид.

Reebok е една от най-добрите марки в света за оригинално спортно облекло, които са се доказали във времето с качеството на своите продукти. Без значение дали си търсите удобно спортно облекло, с което да се чувствате удобно в ежедневието или пък ви трябват спортни дрехи за любимия спорт, сред колекциите на Reebok ще откриете това, което търсите.

Имаме редица причини да изберем оригинално спортно облекло от водеща марка, каквато е Reebok. Освен с хубав дизайн оригиналното спортно облекло се характеризира и с високо качество, мултифункционалност и износоустойчивост, което го прави разумен дългосрочен избор на облекло. 

To ни помага не само да подобряваме спортните си постижения в залата или на игрището, но и да се чувстваме максимално удобно и стилно в ежедневието си. 

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Дрехите на известната марка ни карат да се чувстваме удобно в кожата си, поради висококачествената си изработка, както и ни гарантират една красива спортна визия, която да е израз на модния ни вкус. 

Като производител на оригинални спортни дрехи и маратонки Reebok влага висок клас материали в изработката на своите продукти, на което се дължи и качествената им изработка и устойчивостта на износване.

В тази статия ще ви представим последните модни тенденции при мъжкото облекло на Reebok и ще ви дадем и някои идеи за модни съчетания.

Модните тенденции при мъжкото спортно облекло на Reebok за есен 2022 

Обувки (сникърси, маратонки)

Неонови нюанси

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Характерният за лятото моден неон всъщност се прехвърля и в есенния ни гардероб, като го виждаме да присъства в маратонките Reebok. Наличието на ярки цветове като зелено, синьо, червено, лилаво при спортните обувки винаги освежава всеки спортен аутфит и му придава уникален стил.

Ако искате да привлечете вниманието с атрактивен спортен аутфит, не пропускайте да разгледате колекциите спортни обувки на Reebok.

Ретро вълна

Тази есен особено популярни са сникърсите с минималистичен дизайн вдъхновен от модата при спортното облекло през 80-те. Те могат да се съчетават с различни спортно-елегантни дрехи, както и дрехи за спортуване.

Едни от известните модели кецове на Reebok в този стил са Court Peak, Club C 85, Classic Leather. Дизайнът им, който първоначално бил предназначен за тенис, се вписва идеално във всяка ежедневна спортна и спортно-елегантна визия.

Долнища

Джогъри и карго панталони

Тази година джогър панталоните, както и спортно-елегантните панталони в стил карго, се наложиха като една от хитовите тенденции. Те не само предлагат максимално удобство и свобода на движението, но поради универсалния си дизайн се вписват отлично във всяка спортно-елегантна визия.

Горнища (блузи, елеци, якета)

Якета в колежански стил

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Тази есен един от хитовите трендове при мъжкото облекло са якетата в колежански стил. Спортните якета в този дизайн често имат два или повече контрастиращи си цветове, което придава на всеки спортен аутфит отличаващ се и уникален вид. Те могат да се съчетават както със спортни джогъри, така и със спортно-елегантни панталони.

Обемни и цветни лога

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Този смел тренд, който стана актуален през летния сезон, всъщност остава актуален и през есента на 2022-ра. С него можете да си гарантирате една модерна и отличаваща се спортна визия. Виждаме го при различни видове спортни горнища от марката- тениски, блузи, суитшърти, якета.

 В колекциите спортно облекло на Reebok можем да открием богато разнообразие от лога и щампи- геометрични детайли, графити, tie-dye ефект, пачуърк. Откриваме ефектни декоративни мотиви както при спортните якета, така и при суитшъртите. 

При създаването на една от последните си модни колекции спортно облекло и обувки Reebok си колаборира със Smiley. Това е друга известна марка за спортно облекло, обувки и аксесоари, чийто продукти се характеризират с пъстър и весел дизайн, включващ богата палитра от ярки цветове и интересни лога.

Тениски с широки кройки

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Тази година в есенната мода за мъже широките спортни тениски са актуални. Освен че са супер удобни за носене, те придават стилен и открояващ се вид на всяка спортна визия.

Суитшърти

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Суитшъртите също се наложиха като моден тренд тази година, затова и ще бъдат задължителна част от есенните спортни аутфити на всички почитатели на удобството и практичността.

Стил от 90-те години

Тази есен на мода се възвръщат тенденциите от 90-те при спортното облекло. Скейтърският стил е една от тенденциите, които се срещат в спортното облекло на Reebok в стил 90-те.

Едни от спортните дрехи в този стил са широките спортните тениски със скейтърски щампи, спортните панталони с широка кройка, скейтърските шорти, кецовете с разноцветен дизайн.

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Предимството на този моден стил е, че подхожда на всеки тип фигура и може да се съчетава с различните видове облекло за ежедневието. Да не забравяме и факта, че спортното облекло в скейтърски стил позволява супер удобство и свобода на движението.

Монохром

Топ Мъжки продукти от Reebok есен 2022

Монохромната спортна визия, при която целият спортен аутфит е подбран в една цветова гама, ще е актуална и този есенен сезон при мъжкото облекло. Предимството на монохромния спортен аутфит е, че изглежда стилно и може да се носи навсякъде в ежедневието, както и да се съчетава с различни аксесоари като шапки, раници, чанти, сакове и т.н.

При монохромния тренд един спортен аутфит може да е подбран изцяло в един нюанс или пък в два нюанса, вторият от които е само загатнат. Класическата комбинация от черно и бяло е например отлична идея за постигане на модерна и в същото време стилна мъжка спортна визия.

Можете да изберете спортния си аутфит в един любим цвят като например черно, сиво, бежово, или пък в два цвята за свежа и разчупена спортна визия.

Често задавани въпроси 

Къде имате физически магазини?

Онлайн магазин Dress4less разполага с физически магазини в следните градове.

Варна :

  • бул. Сливница 185 (Делта Планет Мол)
  • бул. Владислав Варненчик 7
  • бул. Княз Борис I 152 Паркмарт (Пикадили парк) ет.3

Стара Загора :

  • бул. Цар Симеон Велики 100

Велико Търново :

  • ул. Независимост 29

Шумен :

  • бул. Плиска 12
  • бул. Славянски 9

Търговище :

  • ул. Г. Бенковски 1

Какви мъжки продукти на Рийбок предлагате?

Онлайн магазин Dress4less предлага разнообразие от мъжки спортни облекла, обувки и аксесоари на Reebok.

Продуктовата гама на магазина включва :

  • мъжки спортни екипи
  • якета
  • елеци
  • спортни блузи с дълъг и къс ръкав
  • суитшърти 
  • тениски
  • потници
  • спортни дълги и къси панталони
  • маратонки и кецове.

Сред аксесоарите ще откриете :

  • раници 
  • мешки 
  • сакове 
  • чанти за кръст
  • фитнес ръкавици 
  • портмонета 
  • шалове 
  • шапки
  • чорапи

В какъв ценови диапазон?

Мъжките есенни продукти на Reebok са налични на цени между 35 лв. и 179 лв.

Как да се свържем с вас?

Можете да се свържете с екипа на Dress4less на тел. 0 700 800 44 или да пишете на имейл [email protected].

Поддържате ли наличност от всички размери?

Онлайн магазин Dress4less предлага спортни дрехи и обувки в разнообразие от размери.

Можем ли да намерим стоките във физическите магазини?

Да. Можете да откриете дамски, мъжки и детски обувки, дрехи и аксесоари както на марки като Reebok, така и на много други популярни марки във физическите магазини на Dress4less в градовете Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.