Топ предложения за зимни обувки

Dress4Less
Dress4Less
25 / 07 / 2022

Ако сте решили да стартирате своя шопинг на зимни обувки, то със сигурност се вълнувате да разберете кои ще са тенденциите при зимните обувки за 2022-ра.

Тази година актуални са зимните обувки с различни декоративни елементи и високи токове и платформи, които се вписват отлично в ежедневни аутфити, както и вечерни аутфити за излизане. 

Фокусът ще бъде също върху дребните детайли, които внасят нотка шик и уникалност вкъм всяка визия.

Обувките са такъв детайл от облеклото, който винаги се забелязва, без значение дали говорим за визия за работа или за ежедневието. Също така, без значение от сезона, с помощта на правилния дизайн обувки можем да придадем на своя аутфит уникален моден стил.

Въпреки че обикновено свързваме зимните обувки с удобен и практичен дизайн, който носи чувство за уют, то тазгодишните тенденции включват също ефектни модни дизайни, които придават бляскав шик към всяка визия.

Представяме ви няколко предложения за модели зимни обувки, с които да си гарантирате една неотразима зимна визия. 

Модни дизайни зимни обувки за есен-зима 2022

Зимни обувки с висока подметка

Ако харесвате високите обувки, то тази стилна модна тенденция определено е за вас. При тазгодишните модни тенденции откриваме зимни обувки с монохромен дизайн. 

При този тип обувки подметката е в същия цвят като останалата част на обувката и това ги кара да изглеждат стилно. Подходящи са за постигане на елегантен аутфит за града или пък делови аутфит.

Топ предложения за зимни обувки

Ботуши с груб дизайн

Тази зима грубият бунтарски дизайн с рок елементи ще присъства при различни видове есенно-зимни обувки. 

Ако сте фенове на практичния стил в ежедневието, то със сигурност ще оцените този стил при обувките.

Грубият рок дизайн при зимните обувки всъщност има различни разновидности. Той може да бъде по-изразен с елементи като каишки и капси или пък по-притаен. 

Топ предложения за зимни обувки

Гумените ботуши, които са отлична опция за дъждовните дни, са например едни от зимните обувки с груб дизайн. Благодарение на тази тенденция тази година този тип ботуши отново се популяризират и можем свободно да ги добавяме към ежедневните си аутфити, когато настъпят есенните дъждове. 

Други обувки, които тази тенденция включва, са зимните боти с топла подплата, които се откриват в различни дизайни. Освен че са супер удобни дизайнът им може да се съчетае с разнообразие от спортно-елегантни аутфити. 

Откриваме също така и ботуши на високи платформи, които са без закопчаване и имат ластична част при глезена. Това ги прави практична и много удобна опция за добавяне към ежедневните зимни аутфити.

Имаме също така такива модели зимни обувки, чийто дизайн съчетава в себе си удобството на домашните зимни пантофи и стилният външен вид на обувка за града.

Ботуши над коляното

Топ предложения за зимни обувки

Една от най-горещите тенденции тази година определено ще са ботушите над коляното. Техният неостаряващ дизайн добавя винаги доза елегантност и провокативност към всяка зимна визия. 

В зависимост от избрания дизайн можете да изберете да ги носите както в ежедневието и на работното място, така и да ги комбинирате с разнообразни парти визии.

Модните тенденции тази зима подканват да експериментираме с цветовете, като съчетаем ботуши над коляното с клин в контрастиращи си цветове.

Обувки с квадратен ток

Топ предложения за зимни обувки

Зимните обувки с квадратен топ са отличен избор за носене на различни поводи, особено когато става въпрос за елегантна офис визия.

Квадратният ток се среща при различни видове обувки този есенно-зимен сезон - мокасини, ниски боти, ботуши над коляното.

Квадратният ток при мокасините е нещо като запазена марка. Характерният им класически дизайн почти никога няма да излезе от мода, което ги прави универсална модна обувка за всеки зимен сезон. Мокасините с квадратен ток са отлични за създаване на колежанска визия, както и елегантен делови аутфит за работа. 

Квадратен ток откриваме и при ботите започващи малко над глезена, като този дизайн също се явява универсален. Зимни обувки от този тип са подходящи както за излизане, така и за работа.

Мокасини

Топ предложения за зимни обувки

Тази зима мокасините на платформа са последния писък на модата при обувките. Едно от големите предимства на този тип обувки е,че благодарение на универсалния си дизайн могат да се съчетават с различни дизайни облекло.

По отношение на избора на дизайн мокасини имаме два варианта, да изберем изчистен семпъл дизайн мокасини, които са подходящи за работната среда, или пък такъв, който включва бляскави елементи като верижки, копчета, панделки или камъни, които придават елегантност и кокетност на аутфита.

Едни от най-популярните цветове при мокасините са класическото черно, кафявото и бялото, като можем да избираме от монохромни дизайни и двуцветни дизайни мокасини.

Обувки с изкуствен пух 

Топ предложения за зимни обувки

Ако искате неотразима парти визия, то с помощта на тази смела тенденция определено ще го постигнете. Без значение дали в офиса или на партито със зимни обувки с изкуствен пух определено ще сте в центъра на вниманието

Тази зима актуален в облеклото ще е изкуственият пух под различна форма, като той ще присъства също и при обувките.

Изкуствен пух откриваме при зимни обувки от различен дизайн. Някои модели зимни обувки могат да се целите в пух, а при други пухът може да бъде само на определена част от обувката.

Балерини

Топ предложения за зимни обувки

Пантофите тип балерини тази есен отново се завръщат на мода. Техният стилен и кокетен дизайн продава свежест и женственост към всяка визия.

Ако се нуждаете от удобна обувка, която се облича лесно, подхожда си с различни видове дрехи и е в същото време женствена, то балерините са точния избор за целта.

Кроксове

Топ предложения за зимни обувки

Ако харесвате смелите модни трендове, то тази есен модните тенденции ни позволяват да се възползваме от удобството на кроксовете.

Ако сте от хората, които не обичат да правят компромис с комфорта си и не се страхуват да изявят личния си стил в обличането, то кроксовете са едни от обувките, които е добра идея да присъстват към колекцията ви.

Топ предложения за зимни обувки

Кроксовете са една удобна опция за топлите есенни дни, когато все още не сме готови да обуваме топлите боти. Освен отличаващ се спортен дизайн, този тип обувки предлагат високо ниво на удобство. Техният дизайн внася към всяка визия нотка небрежност и индивидуалност, който определено няма да остане незабелязан.

Кроксовете се предлагат в разнообразие от дизайни и цветове. Има такива на ниска и висока платформа, с дупки или без

Ретро сникърси 

Топ предложения за зимни обувки

Този зимен сезон виждаме при обувките на мода се завръща стила от 70-те години. Като този тренд ще бъде най-много застъпен при сникърсите. 

Едни от основните елементи на ретро сникърсите са велурът, топли земни цветове като кафяво, зелено, червено, бежово, изчистени прави линии.