Топ продукти на марката Nike

Dress4Less
Dress4Less
04 / 01 / 2022

Снимка:unsplash.com

Стане ли въпрос за любима и популярна марка спортни облекла и обувки, на 99,9% е сигурно, че става дума за Nike. Американският спортен бранд за седма поредна година оглавява списъка на най-популярните и търсени марки и това не е случайно. 

Облеклата и обувките на марката се отличават не само със стилен и уникален дизайн, но и с висококачествена изработка, изключителна функционалност и най-вече с влагането на висок клас суровини при производството им.

Кои са най-търсените и продавани продукти на Найк за 2021 - ва по света и у нас?

Да се изготви списък с всички топ продукти на Nike е почти “Мисия невъзможна” предвид факта, че компанията непрекъснато разширява продуктовата си гама и облеклата (и най-вече обувките), които предлага на пазара бързо се превръщат в тотален хит.

И все пак, ние се допитахме до потребители и анализатори на бранда и успяхме да състав един кратък (и съвсем непълен) списък, съдържащ информация за някои от най-търсените продукти на Найк. 

Топ продукти на марката Nike

Снимка:unsplash.com

Най-търсените дамски облекла на Nike

Клинове за интензивни тренировки Nike Pro 7/8

Найк Pro клиновете на бранда допадат изключително много на активно спортуващите дами, тъй като са изработени от висококачествени, незадържащи влага материи и предлагат удобство и комфорт по време на тренировки. Освен това са компресивни, стегнати и разполагат с охлаждащи мрежести панели за още по-голям комфорт.

Класически спортни сутиени Nike Pro

В качествата на класическите спортни сутиени на Найк се кълнат почти всички фитнес и джогинг инструктори. Спортното бельо е за високоинтензивни тренировки и дамите го харесват, тъй като осигурява сигурна подкрепа на гърдите благодарение на двете си дебели презрамки. 

Едновременно с това е достатъчно стилно, за да могат да го използват не само във фитнес залата, но и като къс топ в ежедневието. Освен това се предлага в широка гама от цветове и в размери до XL.

Якета за джогинг с качулка Nike Essential 

Тези якета са изключително леки, удобни и предпазват от вятър и дъжд. Дамите ги харесват, тъй като са не само практични и много красиви, но могат да бъдат сгънати и пъхнати в дамската чанта или сака за тренировки бързо и лесно.

Къси клинове Nike Sportswear Shorts 

Предлагат се в различни цветове и в размери до 3X. Допадат на момичетата, защото са “направени за движение”. Имат висока талия, която осигурява добра подкрепа при каране на колело или интензивни фитнес тренировки. 

Освен това са с технология за отвеждане на потта Dri - FIT на Nikе, с V - образен контурен колан на талията и дори имат скрити джобове за съхранение на документи.

Топ продукти при мъжките спортни облекла 

Къси панталони Nike Park III Dri - FIT 

Господата страшно много харесват късите панталони за спорт на Найк, тъй като са леки и точно толкова къси, за да им е едновременно удобно и да не изглеждат панталоните торбести. 

Освен това са изработени от висококачествена материя с технология за отвеждане на потта Dri - FIT и са достатъчно стегнати в кръста, за да не провисват след десет минути тичане. Всички модели са както с ластик в кръста, така и с допълнителни връзки. Някой от моделите имат джобове и скрит вътрешен джоб.

Топ продукти на марката Nike

Снимка:unsplash.com

Тениски Nike Park 20 Dri - FIT 

Тениските на Найк са изключително леки и много удобни както за тренировки във фитнеса, така джогинг, игра на тенис, колоездене или друг вид спорт. 

Допадат на мъжете, тъй като както вече споменахме материята им е много лека, кройката е класическа, не затруднява движенията и най-важното - материята е с Dri - FIT технология и поддържа тялото сухо. Плюс това спортните тениски на Nike се съчетават много добре с дрехи за ежедневието като дънки, спортни панталони, сака и стилни мъжки якета.

Спортни горнища Nike Dry Park 20

Изработени от висококачествени еластични материи с технология за отвеждане потта, мъжките горнища са с изчистен дизайн, удобни и много комфортни. Подходящи за както за интензивни тренировки, така и за разходки в парка или планината.

Най-търсените продукти при детските облекла Найк

Топли якета

Детските якета са с изчистен и удобен дизайн, с големи джобове с цип и с качулка. Изработени са от рециклиран полиестер и рециклирани найлонови влакна и имат водоотблъскващо покритие. Синтетичният пълнеж осигурява топлина и комфорт и предпазва децата и в най-големите студове. 

Долнища Nike Sportswear Tech

Панталоните са изработени от иновативна плетена материя Nike Tech Fleece, която осигурява комфорт и топлина през зимата. Моделите са с класическа кройка, с ластик на колана и с допълнителни връзки за по-сигурно прилягане.

Тениски за момичета Nike Sportswear

Младите дами обожават тези тениски, тъй като са удобни, меки, леки и широки. Облечени в тях момичетата се чувстват стилни, елегантни, а най-хубавото е, че могат да ги носят както със спортни клинове, долнища и къси панталони, така и с любимите си дънки и поли.

Топ модели спортни обувки

Nike Zoom Fly 3

Този модел е предназначен за силови тренировки или бягане. Изработен е от висококачествени материали, а дизайнът му е футуристичен. Но това, което най-много допада на дамите е, че подложката от вътрешната страна на подметката е от въглеродни влакна, които буквално избутват крака напред, осигурявайки му сигурна опора по време на бягане.

Nike Joyride Run Flyknit

Този дамски модел на Найк съчетава в себе си дишащия материал Flyknit на бранда с технологията за омекотяване. Обувките са удобни, комфортни, а най-голямото им предимство е, че междинната им подметка е изпълнена с въглеродни влакна, които поддържат крака точно където е най-необходимо.

Nike Air Max Genome

Страхотна унисекс спортна обувка, която допада както на активно спортуващи, така и на хора, които обичат да носят маратонки в ежедневието си. Моделът е изработен от висококачествена синтетична материя с елементи от текстил. Част е от серията Air Max и се отличава с лекота, гъвкавост и секси ретро дизайн.

Топ продукти на марката Nike

Снимка:unsplash.com

Nike ZoomX Vaporfly 

Спортните обувки ZoomX Vaporfly на спортния бранд оглавиха класациите за най-търсени през 2021 - ва мъжки спортни обувки. 

Подобно на дамската версия, подметката на мъжките Zoom Vaporfly има въглеродни влакна, които действат като своеобразни пружини и помагат на бегачите да подобрят личните си рекорди за бързина. Освен това моделът е много лек, гъвкав и със страхотен дизайн.

Nike Air Max 2090

Този модел спортни обувки впечатлява с футуристичния си дизайн и невероятното удобство и комфорт, които предлага. Изработен е от качествени текстилни материали и е част от серията на Найк - Air. Вътрешната част на подметката е с пяна Cushlon ST, а технологията Air осигурява допълнителна гъвкавост, подкрепа и пружиниране при стъпване.