Тренировъчни съвети за студено време

23 / 10 / 2019

Тренировъчният сезон е всеки сезон, но през месеците със студено време може да стане малко по-строг. Зимата винаги означава облачно небе, сняг, дъжд и спадаща температура. Но това не трябва да попречи на никого да се придържа към плана си за тренирвка, независимо дали е на закрито или на открито. Затова, използвайте максимално времето с някои практически съвети за тренировки и току-що пристигналите ни фитнес облекла от Under Armour, Adidas и др. за този тренировъчен сезон.

ЗАГРЯВКА

Увеличете телесната си топлина, напрегнете всички муслули и избягвайте спортни наранявания с правилните загрявки. Активирайте мускулите си чрез разтягане, въртене на бедрата, скачане или дори просто ходене наоколо. Ще ви трябва поддържаща екипировка, която ще се движи и разтяга с вас, като тези компресивни части от колекцията на Adidas. Стегнат, но винаги удобен и дишащ.

Помислете за горния слой дрехи

Първо сложете нещо по-леко, като тениска или бюстие, а след това отгоре свободни дрехи, като тези якета с високо покритие или ветровка за тренировна на открито, които лесно могат да се свалят, ако стане твърде топло. Колкото повече тренирате, толкова по-високо метаболитна топлина произвеждате.

Допълнете тренировката си

Дори и да е студено, вашият тренировъчен сезон трябва да бъде допълнен с правилното хранене, хидратация, почивка и период на възстановяване. Дехидратацията или неправилното дишане може да бъде трудно да се открие поради времето, но трябва да имате предвид това, докато спортувате. Укрепвайте имунната си система с плодове и зеленчуци или здравословни добавки.

През това време на годината се подгответе за тренировките си, като планирате добре и използвате правилната екипировка. Нашата сезонна колекция за мъже и жени ще ви помогне за правилния избор. Пазарувайте сега на dress4less.bg.