Мъжки есенен спортен гардероб

Dress4Less
Dress4Less
03 / 01 / 2023

Спортните дрехи са любима част от гардероба на всеки съвременен мъж с динамично ежедневие. Също както дамите, и господата искат да изглеждат добре докато спортуват. С помощта на оригинално спортно облекло можем без усилие да се чувстваме и изглеждаме добре по време на спорт или в ежедневието си. 

Един от начините да постигнете стилна спортна визия, без значение какъв е вашият любим спорт, е да изберете дрехите от спортния си аутфит в еднакви тонове. Също така е добре да ги подберете в семпъл дизайн, като само един или два елемента са в по-открояващ се стил. 

Например, ако есенният ви спортен аутфит ви за деня се състои от спортна тениска, спортен панталон, спортно яке, елек и маратонки, то изберете маратонките и тениската с интересен дизайн, съдържащ няколко цвята, а нека другите дрехи в аутфита да са с неутрален дизайн. 

Мъжки есенен спортен гардероб

Актуални цветове за есента при мъжкото спортно облекло си остават черното, сивото, синьото и червеното. Както е при дамското спортно облекло, модните тенденции се менят непрекъснато и при спортното облекло за мъже.

Но какъв тип спортни дрехи обичат да носят мъжете?

Всеизвестен факт е, че практичността и мултифункционалността са важни за мъжете. И тази потребност от удобство и практичност важи и за избора на спортно облекло. 

На пазара можете да намерите различни видове спортно облекло за мъже. По-долу ще ви представим няколко модни тенденции при мъжкото спортно облекло, които да приложите в своя спортен есенен гардероб.

Кои летни дрехи може да се запазят?

Основните дрехи за мъже, които ще се прехвърлят от летния към есенния гардероб, са спортната тениска, ветровката, а също и спортните шорти, в зависимост от това дали тренирате най-често в зала или на открито.

Предимството на спортните шорти например е, че могат да се носят върху спортен клин и позволяват свобода на движението, а също така и правят спортната визия завършена и една идея по-стилна.

Мъжки есенен спортен гардероб

Какви дрехи ни трябват, за да запълним есенния гардероб?

За есенния гардероб се нуждаем основно от спортни дрехи, които да са проветриви, за да могат да спомогнат регулирането на температурата на тялото. Тоест със тях трябва да се чувстваме еднакво добре навън , докато се разхождаме в парка, така и докато загряваме за тренировка в спортната зала.

Представяме ви някои от модните за сезона спортни дрехи за мъже, както и примерни съчетания с тях.

Спортна блуза с дълъг ръкав с вталена кройка

Мъжки есенен спортен гардероб

Ако искате да покажете добрите резултати, които се постигнали във фигурата си, то едва ли има по-добър начин от това да изберете прилепнала спортна блуза за следващия си спортен аутфит.

Техническото трико например е една от най-добрите материи при спортното облекло за мъже, която предлага високо ниво на комфорт, проветривост и свобода на движението. Това го прави предпочитана материя за спортното облекло предназначено за интензивна спортна дейност.

Вталените спортни блузи изработени от еластично техническо трико предлагат свобода при движение, въпреки факта, че са прилепнали по тялото. Те предпазват неприятни миризми, а и освен това изглеждат супер стилно. 

Фактът, че материите им са проветриви и притежават свойството да отвеждат бързо влагата ги прави подходящи за интензивни спортове. Без значение от спорта, който сте си избрали или от това дали спортувате обикновено в зала или навън, можете да сте сигурни, че с оригинална спортна блуза от дишаща материя ще се чувствате винаги удобно.

Спортна тениска с открояваща се щампа и овална яка

Мъжки есенен спортен гардероб

Спортната тениска с овална яка си остава класика в жанра, когато говорим за спортно облекло за мъже. Този тип спортна тениска е актуална за всеки сезон и може да се носи навсякъде извън фитнеса. 

Дизайнът й е всъщност един от най-предпочитаните спортни дизайни, може да се съчетава с разнообразие от дрехи за ежедневието, удобна е и изглежда стилно.

Спортната мъжка визия не трябва да е скучна. Ако искате да се отличите със свежа и модерна спортна визия в залата или на спортната площадка, то можете да заложите на спортна тениска с креативен дизайн. 

Тази есен на мода остават спортните тениски с различни интересни щампи и надписи, които добавят свежест към мъжкия спортен аутфит. Те предлагат отличен начин да разнообразим спортния си аутфит.

Джогър панталон

Тази година джогър панталоните се наложиха като хитова модна тенденция. И тя определено стана любима на всеки мъж, който е запален по активния начин на живот.

Джогър панталонът е една от тези дрехи, които спокойно можете да носите и извън залата. Идеален е за хората, които не искат да губят време в преобличане за фитнеса след работа.

Мъжки есенен спортен гардероб

Хубавото при джогър панталоните е, че са едновременно с дизайн вписващ се във всеки ежедневен гардероб, като в същото време са супер удобни и позволяват свобода на ежедневието.

Благодарение на универсалния им и практичен дизайн те могат да се комбинират с различни спортно-елегантни дрехи.

Спортен елек

Мъжки есенен спортен гардероб

Спортният елек е още един елемент в мъжкия есенен спортен аутфит. Той е супер решение за преходния сезон, когато температурите през деня са променливи и се нуждаем от дрехи, които лесно можем да съблечем, когато ни стане топло. 

Подберете го в цвят, който е близък до този на останалите елементи в спортния аутфит.

Заключение

Тази есен на пазара има разнообразие от модели спортно облекло за мъже. Без значение на какъв дизайн ще се спрете, важно е да не правите компромис с качеството. 

Когато става въпрос за спортно облекло, високото качество на изработка винаги се отплаща. Затова и избирайте винаги оригинални марки и доверени търговци и магазини на оригинално спортно облекло, ако удобството и красивия и стилен дизайн са важни за вас.

Често задавани въпроси 

Какъв тип мъжки есенни продукти предлагате?

Сред спортното облекло за мъже на онлайн магазин Dress4less ще откриете: 

  • мъжки спортни екипи
  • горнища (тениски, блузи,потници, суитчъри, елеци)
  • долнища (дълги и къси панталони)

В какъв ценови диапазон?

Спортното облекло за мъже, което ще откриете в онлайн магазин Dress4less е налично в ценови диапазон между 40 и 400 лв.

Как да се свържем с вас?

Можете да се свържете с екипа на Dress4less на тел. 0 700 800 44 или да пишете на имейл [email protected].

Поддържате ли наличност от всички размери?

Онлайн магазин Dress4less предлага спортни дрехи и обувки в разнообразие от размери.

Можем ли да намерим стоките във физическите магазини?

Да. Можете да откриете дамски, мъжки и детски обувки, дрехи и аксесоари както на марки като Reebok, така и на много други популярни марки във физическите магазини на Dress4less в градовете Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.