Предложения за минималистични дрехи за есента за жени

Dress4Less
Dress4Less
12 / 12 / 2022

Спортните дрехи са по-модерни от всякога. Те определено се наложиха като предпочитан моден избор на всеки съвременен човек. Това, с което спортното облекло се отличава от останалите видове облекло е фактът, че съчетават в себе си едновременно комфорт, практичност, както и стилен дизайн, който подхожда на различните видове модни вкусове. 

С помощта на спортното облекло може да се чувстваме удобно в кожата и в същото време да изглеждаме стилно и модерно.

Едно от предимствата им е, че са подходящи за носене при различни поводи, както и че са супер удобни и се предлагат в разнообразие от дизайни, съответстващи на всеки моден вкус.

Без значение дали сте от дамите, за които спортът е начин на живот или просто цените комфорта, който спортните дрехи предоставят, в следващите редове ще ви представим някои от топ минималистичните тенденции при дамското спортно облекло за тази година.

Спортните дамски дрехи подходящи за есенния сезон се срещат в разнообразие от дизайни на пазара - от изчистени и семпли до открояващи се цветни модели. 

Предложения за минималистични дрехи за есента за жени

Минимализмът при спортното облекло е по-моден от всякога. Той е едно добро доказателство, че с малко можем да постигнем много по отношение на спортната си визия. Тази есен го виждаме застъпен и при различните дизайни дамско спортно облекло.

Ако сте от дамите с динамично ежедневие, които харесват спортното облекло, но в същото време ценят и семплата и неостаряваща класика в обличането, то минималистичния стил в спортната мода със сигурност ви допада.

Минималистичният стил на обличане има редица предимства. Той изглежда едновременно стилно и се вписва във всеки ежедневен гардероб. Ако сте любопитни да узнаете кои са тазгодишните модни тенденции при дамското спортни облекло, то в следващите редове ще ви представим едни от най-известните от тях.

Монохромът например е един от минималистичните трендове, които се наложиха при дамското спортно облекло. Спортните комплекти със семпъл монохромен дизайн са сред актуалните модни тенденции за есен 2022-та. 

Предимството му е, че се вписва отлично във всеки спортно-елегантен гардероб и с негова помощ можем да постигнем стилен вид на всеки спортен аутфит. При него основните цветове са пастелни нюанси като бежово, розово, синьо, виолетово, кафяво. 

Ако ви харесва минималистичния стил на обличане и сте любопитни да узнаете как можете да го внедрите в своя ежедневен гардероб по стилен и модерен начин, то следващите идеи са за вас.

Предложения за минималистични дрехи за есента за жени

Идеи за съчетаване на спортно дамско облекло в минималистичен стил

Блузи по тялото

Този сезон хитова модна тенденция са спортните блузи с прилепнала кройка. Те едновременно придават женственост и елегантност на спортната визия и ни осигуряват комфорт при всяко движение. Това ги прави незаменим елемент от спортното облекло на всяка запалена по спорта дама.

На пазара се срещат различни дизайни спортни блузи с къс и дълъг ръкав. Има такива с декоративни отвори и прорези, връзки, с декоративни щампи и декорации, блузи с tie-dye ефект. 

Спортните блузи по тялото в семпъл едноцветен дизайн се съчетават еднакво добре както с клин за фитнес, така и със спортен или спортно-елегантен панталон, а също дори и с чифт дънки.

Предложения за минималистични дрехи за есента за жени

Боти

Ботите са още един незаменим есенен аксесоар в облеклото на всяка дама. Ботите с минималистичен и неостаряващ класически дизайн могат да се съчетават с различни видове облекло за ежедневието. 

В това число влизат и различните видове дамско спортно облекло. Есенните боти например се съчетават отлично съсспортен клин, спортно яке, суитчър, спортна тениска. За да останем верни на минималистичния стил в обличане, в случая следва да изберем боти с изчистен дизайн и неутрален цвят, като например черно или кафяво.

Малка чанта

Предложения за минималистични дрехи за есента за жени

Удобната и стилна спортна чанта е нещо, без което никоя запалена по спортуването дама не може. На пазара можете да откриете разнообразие от спортни чанти в малки размери, които, въпреки спортния си дизайн, са подходящи за носене в ежедневието.

Това, което ги отличава от стандартните спортни сакове, е уникалният им женствен и адаптиран към спортно-елегантния стил на обличане дизайн.

Без значение дали сте се запътили към спортната зала или към работното си място, със елегантна дамска чанта от любима спортна марка със сигурност ще постигнете забелязваща се визия.

Горнище от лека материя

Предложения за минималистични дрехи за есента за жени

Спортните якета и суитшърти от леки материи са отлични за преходните сезони. В началото на есента всеки фен на спортния стил на обличане със сигурност трябва да има в гардероба си удобно спортно яке, което да е от такава материя, която да се адаптира към температурните промени.

Именно поради тази причина оригиналните спортни якета са добър избор, тъй като са изработени от дишащи материи, позволяващи максимално удобство.

Риза

Ризата е една от тези дрехи в дамския гардероб, която може да се съчетава с голям брой дрехи за ежедневието, като в това число влиза и спортното облекло. Предимството й е, че може да се носи при различни поводи и подхожда на всички типове фигура.

Маратонки

Предложения за минималистични дрехи за есента за жени

Маратонките си остават незаменима обувка, когато става въпрос за видове спортни визии при дамите.

Спортно долнище с широка кройка

Със застудяването на времето започваме да носим повече дълги клинове и панталони. Тази есен актуални са спортните долнища с постепенно разширяващи се крачоли. Те се предлагат както в ярки и закачливи дизайни, така и в класически дизайни с изчистени линии.Могат да се съчетават с различни видове есенно спортно облекло-якета, блузи, тениски маратонки, кецове.

Техният дизайн добавя доза шик към всяка спортно-елегантна визия, така че са определено добър избор за ежедневния гардероб на всяка ценяща добрия стил на обличане жена. 

Често задавани въпроси 

Къде имате физически магазини?

Онлайн магазин Dress4less разполага с физически магазини в следните градове.

Варна :

  • бул. Сливница 185 (Делта Планет Мол)
  • бул. Владислав Варненчик 7
  • бул. Княз Борис I 152 Паркмарт (Пикадили парк) ет.3

Стара Загора :

  • бул. Цар Симеон Велики 100

Велико Търново :

  • ул. Независимост 29

Шумен :

  • бул. Плиска 12
  • бул. Славянски 9

Търговище :

  • ул. Г. Бенковски 1

Какви продукти тип минималистични дрехи предлагате?

Каталогът със дамски спортни дрехи на Dress4less включва разнообразие от модели с минималистичен дизайн. 

В такъв дизайн ще намерите различни видове: 

  • спортни якета
  • спортни долнища (клинове, панталони, къси панталони )
  • спортни горнища (блузи, туники, тениски, потници, елеци)
  • суичъри
  • спортни бюстиета
  • рокли
  • поли
  • гащеризони
  • бански

В какъв ценови диапазон?

Спортното дамско облекло предлагано от Dress4less е налично в ценови диапазон между 30 и 300 лв.

Как да се свържем с вас?

Можете да се свържете с екипа на Dress4less на тел. 0 700 800 44 или да пишете на имейл [email protected].

Поддържате ли наличност от всички размери?

Онлайн магазин Dress4less предлага спортни дрехи и обувки в разнообразие от размери.

Можем ли да намерим стоките във физическите магазини?

Да. Можете да откриете дамски, мъжки и детски обувки, дрехи и аксесоари както на марки като Reebok, така и на много други популярни марки във физическите магазини на Dress4less в градовете Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.