Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

Dress4Less
Dress4Less
21 / 11 / 2022

Без съмнение спортните дрехи са едни от видовете дрехи, с които можем да се чувстваме едновременно супер удобно и стилно. Като неразделна част от гардероба на всеки съвременен човек спортните дрехи и маратонките се предлагат в по-голямо от всякога разнообразие от модни дизайни. 

В резултат от навлизането на спортното облекло в ежедневния ни гардероб всъщност границата между спортното и спортно-елегантното облекло става все по-размита. В момента можем да се появим в спортната зала със същия спортен дизайн дрехи, каквито носим и в ежедневието.

Дали ще е за спорт или за ежедневието, с избор на оригинални спортни дрехи и обувки си гарантирате максимален комфорт, практичност и стилна визия. 

Както е и при всяка известна спортна марка, Puma също се старае да актуализира колекциите си спортно облекло спрямо последните тенденции от света на модата. Ако търсите висококачествени и стилни спортни дрехи и маратонки, то Puma e отличен избор.

Марката предлага богато разнообразие от оригинални спортни дрехи и обувки за мъже, жени и деца, сред които ще намерите модели както за различните видове спорт, така и за ежедневието. 

Освен стилен и модерен дизайн, дамските продукти на Puma се характеризират и с висококачествена изработка, която гарантира високото ниво на удобство, устойчивостта на износване и функционалността, които те предлагат.

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

Ако харесвате Puma, то в по-долните редове ви представяме и едни от основните модни трендове, които присъстват в дизайна на последните колекции дамско спортно облекло и обувки на марката. 

Кои са тенденциите при различните видове дамско спортно облекло на Puma за 2022-ра?

Долнища с широки крачоли

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

Ако следите модните тенденции, то навярно сте забелязали тазгодишните модели дънки, чийто дизайн е повлиян от модата на 60-те и 70-те години на миналия век. Този хитов моден тренд не подминава и спортното облекло тази есен.

В момента откриваме на пазара разнообразие от дизайни спортни долнища с широки крачоли. Те са отличен вариант за носене в ежедневието, когато сте в настроение за една разчупена спортно-елегантна визия, както и за класове по танци или йога. Подхождат си отлично с обемни сникърси или маратонки.

Спортни бюстиета тип потникТоп Дамски продукти от Puma есен 2022

Важна част от спортния аутфит на всяка дама е стилното спортно бюстие, което осигурява едновременно добра поддръжка и максимален комфорт.

Тази есен актуални си остават модерните за 2022-ра спортни бюстиета тип потник, които са с по-голяма дължина и по-дебели презрамки от стандартните спортни сутиени. С този тип бюстиета всяка дама не само ще си гарантира стилна спортна визия, но и ще се чувства комфортно.

Предимството на дизайна на спортните бюстиета е, че не разкрива много, но в същото време подчертава извивките на фигурата. Също така бюстиетата от този тип могат да се комбинират с различни видове спортни долнища-клинове, джогъри, байк клинове, спортни долнища с широка кройка, а също и със спортно-елегантни дрехи като дънки, панталони и поли.

Кроп топове

Тенденцията на кроп топовете от 2021-ва се запази и тази година, така че не пропускайте да добавите любимия си модел кроп топ към есенния си спортен фит.

Едно от нещата, което прави кроп топовете толкова предпочитани сред феновете на спортното обличане, е техният универсален дизайн, който се съчетава с различни видове ежедневно облекло, както и свободата и удобството, което предлагат.

Цветни контрасти 

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

Тази година при спортното облекло многоцветните принтове в спортните горнища биват изместени от контрасти между два или три цвята, с чиято помощ можем да постигне една свежа и модерна спортна визия. При този тренд контрастиращите си цветове могат да бъдат както неутрални пастелни нюанси, така и ярки цветове.

Най-често при този моден тренд контрастиращите си един на друг цветове са два, но могат да са три или четири.

При някои от трендовите модели спортно облекло на Puma цветовете в дизайна са позиционирани така, че да подчертават извивките на тялото, което и допринася за създаването на хармоничен силует.

Привличащи погледите цветни графики 

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

Ако харесвате смелите модни трендове и алпийската тематика в дизайна, то този моден стил за есен-зима 2022 определено ще ви допадне.

През есенно-зимния сезон при спортното облекло откриваме различни видове цветни щампи илюстриращи снежни планински гледки и дизайни вдъхновени от après ski стила на обличане, с които със сигурност ще си гарантирате една открояваща се модерна спортна визия. 

Монохром

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

И този есенен сезон монохромът си запазва мястото сред топ тенденциите при спортното облекло. С негова помощ без усилие можем да си създадем една елегантна спортна визия за ежедневието или залата. Без значение дали ще изберете спортна визия изцяло в класическо черно или закачливо розово, ще си гарантирате модерен спотен аутфит.

Y2К мода

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

2022-ра е годината, в която така наречената Y2k мода, или модният стил на обличане от 2000-та година се завърна обратно в модните тенденции. Като разбира се той не подмина и спортното облекло. Срещаме го както при горнищата, така и долнищата. 

При спортните дрехи в този стил откриваме асиметрични спортни бюстиета с една презрамка и декоративни отвори, спортни блузи с декоративни и прорези, връзки и набирания, бляскави материи, спортни долнища с цепки на крачолите, както и такива с йога дизайн. 

Гащеризони

Тази година спортният гащеризон се наложи като микро моден тренд с ретро нотка. Той бързо стана любим на почитателите на практичността, удобството и хубавия дизайн. 

Освен че изглежда ефектно, спортният гащеризон е практичен тип спортно облекло, което позволява чувство на свобода поради своята еластичност и удобна кройка. Можем да избираме от различни модели спортни гащеризони- с ципове, декоративни прорези, интересни щампи.

Обувки (маратонки, кецове)

Космонавт или атлет от ерата на 80-те- с маратонките на Puma вие решавате каква да е вашата визия за деня. Оригиналността е едно от основните неща, с които се характеризира дизайнът на колекциите спортни дрехи и обувки на Puma. Така че ако искате да се откроите от тълпата, Puma ви предлага разнообразие от възможности.

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

Неонът си остава характерна черта в дизайна на футуристичните модели дрехи и обувки на марката. От горещо розово, жълто, зелено, синьо, лилаво- това са едни от топ нюансите, които ще видите при есенните колекции маратонки на марката.

В дизайна на спортните обувки в есенните колекции на марката ще откриете футуризъм, както и нотки на носталгия в ретро колекциите. 

Топ Дамски продукти от Puma есен 2022

Въпреки стилния си и уникален дизайн, поради качествената си изработка маратонките и кецовете на Puma предлагат максимално удобство, проветривост, защита и стабилност за стъпалото.

Често задавани въпроси

Къде имате физически магазини?

Онлайн магазин Dress4less разполага с физически магазини в градовете.

Варна :

  • бул. Сливница 185 (Делта Планет Мол)
  • бул. Владислав Варненчик 7
  • бул. Княз Борис I 152 Паркмарт (Пикадили парк) ет.3

Стара Загора :

  • бул. Цар Симеон Велики 100

Велико Търново :

  • ул. Независимост 29

Шумен :

  • бул. Плиска 12
  • бул. Славянски 9

Търговище :

  • ул. Г. Бенковски 1

Какви дамски есенни продукти предлагате?

Онлайн магазинDress4less предлага разнообразие от дамски спортни облекла, обувки и аксесоари на Puma

Продуктовата гама на магазина включва :

  • спортни екипи
  • якета
  • спортни блузи с дълъг и къс ръкав
  • суитчъри
  • потници
  • клинове
  • спортни панталони
  • маратонки и кецове

В какъв ценови диапазон?

Дамските есенни продукти на Puma са налични на цени между 50 и 160 лв. 

Как да се свържем с вас?

Можете да се свържете с екипа на Dress4less на тел. 0 700 800 44 или да пишете на имейл [email protected]

Поддържате ли наличност от всички размери?

Онлайн магазин Dress4less предлага спортни дрехи и обувки в разнообразие от размери.

Можем ли да намерим стоките във физическите магазини?

Да. Можете да откриете дамски, мъжки и детски обувки, дрехи и аксесоари както на марки като Puma, така и на много други популярни марки във физическите магазини на Dress4less в градовете Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.