Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Dress4Less
Dress4Less
05 / 12 / 2022

Ако харесвате спортния стил на обличане, то сигурно следите и модните тенденции по отношение на спортните дрехи и обувки. Спортният стил на обличане отдавна превзе ежедневния гардероб на всеки модерен човек. 

Reebok е една от тези марки, които се наложиха в света на спортното облекло като висококачествена марка. Спортният бранд предлага разнообразни колекции спортни дрехи, сникърси и кецове в класически и модерни дизайни за всеки модерен човек, обичащ комфорта и стилния начин на обличане.

В тази статия ще ви представим последните модните тенденции при спортното облекло на Reebok за есен 2022-ра.

Клинове и панталони с висока талия и с цепка на крачолите

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Едни от хитовите тенденции за 2022-ра са клиновете и спортните панталони с висока талия и с постепенно разширяващи се крачоли.Те са вдъхновени от модните тенденции през периода между 60-те и 70-те години на миналия век чарлстон панталони. А този есенен сезон модерни ще са също и спортните панталони с цепка отстрани на крачолите. 

Модерните за сезона спортни панталони и клинове предоставят максимален комфорт и свобода поради еластичните си материи, а широките им в долната си част крачоли внасят доза шик във всяка спортна визия.

Джогър панталони 

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

И тази есен джогър панталоните ще са сред водещите модни тенденции при дамското спортно облекло. Те са не само супер удобни, но и универсалният им дизайн ги прави подходящи за носене както в спортната зала, така и извън нея.

Къси спортни блузи с дълъг ръкав

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Спортните блузи с дълъг ръкав и прилепнали кройки са по-популярни от всякога. Освен че предлагат удобство и свобода на движението, този тип спортни блузи също така подчертават извивките на тялото и допринасят за изграждането на един женствен и стилен спортен аутфит.

Релефни материи

Тази година релефните прилепнали материи при спортното облекло определено се наложиха като моден тренд. Освен че са супер удобни, спортните дрехи от релефна материя също така подчертават фигурата и ни помагат да постигнем женствена спортна визия.

Прилепнали кроп топове

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

При модните за сезона кроп топове откриваме различни декоративни детайли като цветни щампи, връзки, отвори, прорези и набирания. Puma е една от марките, които предлагат разнообразие от дизайни кроп топове, с които всяка дама може да си гарантира удобна и неотразима спортна визия.

Минималистичен монохром

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Тази есен монохромната визия си запазва мястото сред модните трендове при спортното облекло. Спортният аутфит подбран изцяло в един нюанс винаги изглежда стилно, така че ако харесвате минималистичния стил в спортното облекло, възползвайте се от този есенен тренд. 

Атрактивни лога

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

И тази есен на мода ще са обемните и отличаващи се лога на спортни марки в ярки цветове, с които няма как да останете незабелязани.

Ако търсите открояващ се спортен аутфит, то с избор на спортно облекло в този моден тренд ще го постигнете. Различни ефектни лога на Reebok могат да се открият както при горнищата, така и при долнищата на марката.

Обувки (маратонки, сникърси)

Ретро дизайн

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Тази есен при дизайн на сникърсите и маратонките наблюдаваме навлизане на спортния ретро стил от 80-те и 90-те. Този неостаряващ ретро дизайн, който периодично се връща на мода, е особено видим при Reebok кецовете и се характеризира с минималистичен дизайн, цветови контрасти между земни цветове, както и ретро лога и щампи. 

Класическият им изчистен дизайн ги прави подходящи за комбиниране с различни спортно-елегантни аутфити. А предимството им е, че можете да ги носите буквално навсякъде.

Едни от популярните ретро модели сникърси на спортната марка са Club C и Revenge. Всъщност марката предлага модерен прочит на оригиналните дизайни на тези модели сникърси в новите си модели. 

Футуристичен дизайн

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

И тази есен една от топ модните тенденции ще е космическата тематика, която се открива и при спортните обувки.

При модерните сникърси и маратонки от есенните колекции на спортната марка откриваме оригинален нестандартен дизайн включващ металически елементи, бляскави материи, светлоотразителни материи, цветни абстрактни графики, връзки с оригинален дизайн.

Спортните обувки в този отличаващ се моден стил са отличен вариант за създаване на спортно-елегантна визия, която можем лесно да адаптираме към ежедневието си. С маратонки във футуристичен дизайн можете да се появите както във фитнеса, така и в нощния клуб.

Ярък неон

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Неоновите цветове запазиха позицията си сред водещите модни трендове за 2022-ра година. А феновете на провокативната спортна визия вероятно не възразяват, тъй като никои други нюанси не внасят такава свежест, настроение и разчупен стил към спортния аутфит, както неоновите цветове. Забелязваме ги и в маратонките от есенните колекциите на Reebok.

Едни от най-актуалните неонови нюанси са зеленото, синьото, лилавото, розовото, жълтото и оранжевото. В колекциите на Puma можете да избирате от модели маратонки, при които само някои дребни детайли от дизайна им са в неон или пък от такива модели, които са целите в неонов нюанс, гарантиращи ви нестандартна и отличаваща се спортна визия.

Време за планинарство

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Със застудяването на времето започваме да носим и по-високи и дебели обувки. Е, сега е точният момент да изберете своя модел удобни сникърси на висока платформа от есенните колекции на Reebok. 

Сникърсите с висока подметка ще са хит и този есенен сезон, като с тяхна помощ можем да придадем доза стил на всеки спортен аутфит. 

Колекциите сникърси на Reebok включват разнообразие от модели сникърси с топла подплата и висока платформа. С тях не само си гарантирате готина спортна визия, но и стабилност и удобство за крака. 

Част от тях са вдъхновени от дизайна на обувките за баскетбол и се характеризират с по-висока част достигаща над глезена. Има и такива модели високи кецове, чиято горна част прилепва като чорап към глезена.

Този тип спортни обувки от марката са с модерен дизайн и са подходящи както за носене из града, така и за спортуване и планински приключения.

С грижа за природата

Топ дамски продукти от Reebok есен 2022

Устойчивото развитие е една от водещите теми в света на модата през последно време. Reebok също прилага този тренд в някои от колекциите си сникърси и маратонки. 

Те попадат в категорията на тaка наречените “продукти със затворен цикъл”, тоест в изработката им са използвани материали, които са биоразградими и могат да се използват повторно в производството на други продукти.Това съответно нарежда Reebok сред най-екологичните производители на спортно облекло и продукти.

Който и дизайн спортни обувки на Reebok да изберете, гарантирано ще получите високо ниво на удобство, качество и модерен стил.

Често задавани въпроси 

Какъв тип дамски продукти на Рийбок предлагате?

Онлайн магазин Dress4less предлага разнообразие от дамски спортни облекла, обувки и аксесоари на Reebok.

Продуктовата гама на магазина включва :

  • спортни екипи 
  • якета 
  • елеци 
  • спортни блузи с дълъг и къс ръкав 
  • суитшърти 
  • туники
  • тениски 
  • потници 
  • бюстиета
  • клинове
  • спортни дълги и къси панталони
  • маратонки и кецове

Сред аксесоарите ще откриете :

  • раници 
  • мешки 
  • сакове 
  • чанти за кръст
  • фитнес ръкавици 
  • портмонета 
  • шалове 
  • шапки
  • чорапи

В какъв ценови диапазон?

Дамските есенни продукти на Reebok са налични на цени между 30 лв. и 100 лв.

Как да се свържем с вас?

Можете да се свържете с екипа на Dress4less на тел. 0 700 800 44 или да пишете на имейл [email protected]

Поддържате ли наличност от всички размери?

Онлайн магазин Dress4less предлага спортни дрехи и обувки в разнообразие от размери.

Можем ли да намерим стоките във физическите магазини?

Да. Можете да откриете дамски, мъжки и детски обувки, дрехи и аксесоари както на марки като Reebok, така и на много други популярни марки във физическите магазини на Dress4less в градовете Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.