Oбувки Under Armour

1 - 11 от 11

Under Armour обувки - качество и отличителни характеристики:

 Under Armour Bulgaria / Under Armour България

Under Armour е вече и в България. Продуктите са с голямо търсене, и се отличават с впечатляващ дизайн и удобство. Обувките са направени от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт, мекота, лекота и намаляване на напрежението на краката при ходене и спортуване. Брандът произвежда мъжки, дамски и детски маратонки Under Armour, различни модели обувки както за спорт, така и за носене в ежедневието.

За да предават такъв комфорт и удобство, в обувките са изградени системи като SpeedForm®, UA HOVR®, Charged Cushioning®, Micro G®, Record Sensor™. Маратонки  Under Armour представя и първата си “умна” маратонка - UA SpeedForm Gemini 2 Record Equipped. Вградената технология Record Sensor™ следи и пази данни, като избягано време, дата, продължителност, разстояние без да Ви се налага да носите със себе си излишни устройства.

В повечето модели обувки на марката се използвани няколко системи или технологии в изграждането и, за по-голяма ефективност и комфорт при носенето.

 

Under Armour обувки – кои са предимствата им:

  • Удобство, което няма цена -  с тях не чувстваме умора, напрежение, болка. Те защитават глезените, което е също много важно качество.
  • Здрави материали - здравината е в основата на всичко. Когато биват използвани качествени материали, нещата изглеждат по един коренно различен начин.
  • Красив дизайн - познатите на всички Under Armour обувки ви предлагат точно това. С тях можете да поглезите краката си и да им подарите вълшебно преживяване.

 

 Видове, модели и серии:

Произвеждат широка гама от видове спортни обувки в зависимост от спорта, за който са предназначени:

  • За тренировка -  HOVR Phantom LTH, TriBase Reign 2, Charged Intake 3, Charged Engage
  • За бягане - Commit TR EX, Charged Pursuit 2, Charged Assert 8 Wide, Surge 2, Micro G® Pursuit
  • За футбол - Spotlight Lux MC, Highlight MC, Hammer MC, Blur Lux LE Drip
  • За ежедневието - Ripple, Charged Will, Slingflex, Charged Lightning            

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони:

Брандът се стреми към оригиналното, мисли смело и диктува темпото, с което бързо утвърждава имиджа си и печели популярност. Залага се на високото качество материали в производството на обувките.

Екипа на Dress4less се е заел да запознае клиентите с тази марка, като предложи широка гама модели и серии обувки за всякакъв спорт и информация за тях, тъй като бранда не е толкова навлязъл на пазара, колкото световно известните Puma, Nike, Adidas… Цените са средно от 80 до 130лв., което позволява всеки да се докосне до Under Armour и уникалните продукти, които произвежда.                  

Виж повече