Дамски есенен спортен гардероб

Dress4Less
Dress4Less
19 / 12 / 2022

С глобалното навлизане на спортното облекло в ежедневния ни гардероб на почти всеки съвременен човек се промениха изцяло и стандартите за това как трябва да изглежда една спортно-елегантна визия. 

Спортните дрехи са едни от предпочитаните за носене в ежедневието дрехи както от господата, така и от дамите. Това, което ги прави любими дрехи на всеки модерен човек, е най-вече високото ниво удобство и свобода, което предлагат, както и универсалният им дизайн, който е подходящ за носене при различни поводи.

Поради отличното ниво на удобство, което предоставя, както и стилният дизайн и универсалност спортното облекло се наложи като предпочитана опция за всекидневието в дамския и мъжкия гардероб. 

Без значение дали за разходка в парка, фитнес тренировка или пък изпълнен със задачи дълъг ден, с добре подбран спортен аутфит ще се чувствате и изглеждате добре и удобно в кожата си навсякъде.

Дамски есенен спортен гардероб

Комбинацията между дрехи за ежедневието и дрехи в спортен дизайн е един удобен начин да постигнем свежа и модерна визия, подхождаща на различни поводи. С помощта на спортните дрехи можем да постигнем без усилие моден стил в ежедневната си визия, като в същото време си гарантираме високо ниво на удобство и свобода.

Ако харесвате спортния стил на обличане, то есента на 2023-та определено изглежда вълнуваща откъм модни тенденции при дамското спортно облекло.

Тази година в дамския есенен спортен гардероб ще присъстват ярки открояващи се цветове, едни от които са лилаво, червено, зелено, синьо, жълто, както и характерните за есенната мода трендови нюанси като бургунди, кафяво, кафяво, цвят горчица.

Ще ви представим топ есенните модни тенденции за тази година, с които ще си гарантирате една привличаща погледите спортно-елегантна визия. Спортните тенденции, които ще ви представим, подхождат на дами от всички възрасти и могат да се съчетават с различни видове спортно облекло. 

Кои летни дрехи може да се запазят?

Тениските са едни от дрехите, които със сигурност ще се прехвърлят и в есенния гардероб. Друга спортна лятна дреха, която можете да запазите е спортната ветровка. Тя е идеална за моментите, когато спортувате навън или още не сте загрели добре в спортната зала и ви е студено.

Спортният потник за фитнес също може да бъде в есенния гардероб, в зависимост от това при каква температура спортувате обикновено.

Какви дрехи ни трябват, за да запълним есенния гардероб?

Есенните дрехи за началото на есента, когато температурите още не са паднали, със сигурност трябва да са такива подходящи за преходен сезон. Ето и примери за есенни спортни визии.

Елегантни силуети

Дамски есенен спортен гардероб

Дългото спортно яке винаги придава стилен вид на всяка спортна дамска визия. То е един неазменим елемент в спортната ни визия за есента. За есенния период подходящи са якетата изработени от дишащи материи, които предлагат добра вентилация за тялото, като в същото време предлагат високо ниво на удобство и защита от вятър и дъжд.

Открояваща се горна част

Дамски есенен спортен гардероб

Всяка спортна дама иска спортна визия, която е удобна, но и в същото време изглежда стилно и женствено. Спортното бюстие е задължителен елемент от завършения дамски спортен аутфит.

Тази година една от актуалните тенденции при спортното облекло са дамските бюстиета за спорт с отличаващ се дизайн. Тук говорим по-специално за спортните бюстиета тип топове, които се наложиха като една от хитовите тенденции при дамското спортно облекло. Така че, ако искате да си гарантирате отличаваща се и женствена спортна визия, тази есен заложете на тях.

Спортните бюстиета с дизайн наподобяващ този на спортния топ се срещат в разнообразие от дизайни. Те включват декоративни прорези и отвори, ефектни презрамки, декоративни камъни, надписи и интересни принтове.

Дамски есенен спортен гардероб

Модният тренд при спортните бюстиета е изявен главно при презрамките, които се срещат в различни варианти. Можете да избирате от асиметрични модели с една презрамка, бюстиета с двойни презрамки или пък такива с нестандартно разположени презрамки.

Освен спортни топове, друг горещ тренд при дамското спортно облекло тази есен са спортните блузи с дълъг ръкав, които са идеални за спорт през есенно-зимния сезон.

Срещат се в разнообразие от дизайни, някои от които са взаимствани от дамското облекло предназначено за танци или йога. При спортните блузи също се срещат декоративни елементи като декоративни отвори, прорези, рюшове, връзки, мрежести материи, цветни принтове и шампи.

Винаги готови за спорт

Едно от най-практичните видове облекло несъмнено е спортният гащеризон, който е отличен избор на спортно облекло за всяка дама със забързано ежедневие. Той не само се облича лесно и бързо, но и позволява максимално удобство и свобода на движението. 

Перфектна спортна дреха е за хората, които най-често спортуват след работа и се нуждаят от пркатичност и удобство.

Бляскави и цветни контрасти

Когато става въпрос за различните видове дизайни при спортните дрехи границата между спортния и спортни-елегантния дизайн понякога е доста размита. 

Пример за това са контрастите в материите при модните за есента спортни дрехи, както и контрастите между различните нюанси. Тази есен при дамското спортно облекло особено актуални са контрастиращите си материи и текстури, като например кожа и мрежести материи в комбинация с техническо трико. 

В дизайна на спортните дрехи за дами присъстват материи като сатен и мрежести материи, които гарантират една привличаща вниманието спортна визия, която е подходяща за носене, както по време на спорт, така и в ежедневието.

Дамски есенен спортен гардероб

Тенденцията спортно-елегантният дизайн да присъства в спортното дамско облекло се характеризира с неутрални меки нюанси като бежово, материи с металически отблясък, лъскави елементи. Те внасят доза шик във всяка дамска спортна визия. 

На пазара има разнообразие от дамски спортни облекла с бляскави мотиви в дизайна- от семпли дизайни, в които този моден стил е загатнат, до отличаващи се дизайни, в които модният тренд е разгърнат на макс.

Футуризъм

И тази есен при дамското спортно облекло актуален остава футуристичният стил. Ако искате да си гарантирате една отличаваща се модерна спортна визия, то избирайки дамско спортно облекло в този дизайн ще го постигнете. 

Модерният футуристичен стил включва основно светлотразителни елементи, неонови нюанси, металически и лъскави материи, декоративни прорези в нестандартен стил. Различните по вид футуристични елементи присъстват в различна степен при различните видове спортно дамско облекло.

При дамското спортно облекло с футуристичен дизайн се наблюдават и контрасти между самите цветове, които гарантират свеж и нестандартен вид на спортния аутфит.

Състезателен дух

Друга актуална тенденция при спортното облекло, подходяща за по-смелите модни фенове, е дизайнът взаимстван от мото състезанията. Този моден тренд наблюдаваме най-вече при спортните якета.

Ретро стил от 80-те

Тази есен на мода се завръщат някои то модните тенденции при спортното облекло от 80-те. Една от тях е тенденцията на широките крачоли. Тази година може да ги видим да преобладават при дамските спортни панталони, чийто дизайн е модерен прочит на класическия тренд. 

Дамски есенен спортен гардероб

Често задавани въпроси 

Кои марки дамски есенни дрехи предлагате?

Каталогът със дамски спортни дрехи на Dress4less включва:

  • спортни якета
  • спортни долнища (клинове, панталони, къси панталони)
  • спортни горнища (блузи, туники, тениски, потници, елеци)
  • суичъри
  • спортни бюстиета
  • рокли
  • поли
  • гащеризони
  • бански

В какъв ценови диапазон?

Спортното дамско облекло предлагано от Dress4less е налично в ценови диапазон между 30 и 300 лв.

Как да се свържем с вас?

Можете да се свържете с екипа на Dress4less на тел. 0 700 800 44 или да пишете на имейл [email protected].

Поддържате ли наличност от всички размери?

Онлайн магазин Dress4less предлага спортни дрехи и обувки в разнообразие от размери.

Можем ли да намерим стоките във физическите магазини?

Да. Можете да откриете дамски, мъжки и детски обувки, дрехи и аксесоари както на марки като Reebok, така и на много други популярни марки във физическите магазини на Dress4less в градовете Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.