Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Dress4Less
Dress4Less
30 / 01 / 2023

Без значение дали за спортна активност или за ежедневието, спортното облекло стана предпочитан избор на мнозина от нас. Както никои други дрехи спортните дрехи обединяват в себе си едновременно удобство и хубав дизайн, който се вписва отлично в различни спортно-елегантни аутфити.

Разбира се, всичко това важи за спортните дрехи от доверени марки, които са се наложили със своето качество на пазара. Една от водещите световноизвестни марки е Adidas, като с избор на продукти от нейните колекции със сигурност няма да сгрешите.

Има редици причини да изберем оригиналното спортно облекло пред репликите. Въпреки че марковите дрехи спорт са с по-висока цена, то покупката им определено си заслужава, тъй като материите им са устойчиви на износване и пране, а също така и са много по-удобни, отколкото спортните дрехи от нисък клас. 

Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Adidas предлага разнообразие от мъжко спортно облекло в различни дизайни, цветове. Сред колекциите мъжки дрехи на марката ще откриете спортни екипи, тениски, блузи, къси и дълги панталони, суитчъри, потници, якета, елеци, както и спортни мъжки обувки като кецове, маратонки, чехли.

Без значение дали харесвате семплия и минималистичен начин на обличане, или пък харесвате отличаващите се модерни спортни визии, колекциите на спортния гигант ви предлагат разнообразие от спортни дрехи за всеки вкус.

Когато става въпрос за спортуване, качеството на материите не бива да се подценява. Качественото спортно облекло изработено от оригинални материи предлага високо ниво на комфорт, изолация от студа, отлична вентилация, еластичност, както и стилен и модерен дизайн, който подхожда на различните видове спортно-елегантно облекло. 

Оригиналното спортно облекло няма равно по себе си. Висококачествената му изработка гарантира по-добра износоустойчивост в сравнение с неоригиналното спортно облекло. 

Освен че притежава стилен и естетичен дизайн, то също така се характеризира и с редица други качества, които ни помагат да се чувстваме комфортно през цялото време, докато го носим.

Също както при дамското спортно облекло, мъжките спортни дрехи също не бяха подминати от влиянието на модните тенденции за 2022-ра. Ако искате да си гарантирате стилна и удобна модна визия за спортуване, тук ще ви представим едни от водещите тенденции при мъжкото спортно облекло за 2022-ра.

Кои са водещите модни тенденции при мъжкото спортно облекло за зимен сезон 2022?

Боти

Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Чифт удобни и топли боти за зимата са нещо, което задължително трябва да присъства в гардероба на стилния мъж. При спортните боти правилото е подметките да осигуряват максимална удароустойчивост и защита за крака от студа и влагата.

Изберете спортните си боти в същия цвят както и останалата част от спортния аутфит. Хубаво е да са от влагоустойчиви и бързосъхнещи материи, които да предпазват краката ви от студа и влагата по време на зимните разходки.

Джогър панталони

Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Панталоните тип джогър са сред тазгодишните модни тенденции, които станаха любими на всеки почитател на активния начин на живот и удобното спортно облекло. Те са едновременно супер удобни и се комбинират отлично както със спортни дрехи като суитчъри, спортни блузи и тениски, така и със спортно-елегантни якета и блузи.

Компресионни клинове

Компресионното спортно облекло е задължителен елемент от екипировката на всеки фен на зимните спортове. Важното при този тип спортно облекло е да е изработено от качествени еластични материи, които предлагат добра вентилация. 

Компресионни спортни блузи 

Спортните блузи с вталени кройки са едни от тези спортни дрехи, при които удобството и хубавия дизайн се обединяват.

Те ни предлагат стилен спортен силует и максимално удобство, което се постига благодарение на високата им еластичност. Затова и този тип спортни блузи позволяват максимална свобода на движението при носене.

  Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Пуловери

Топлият и удобен пуловер е задължителен елемент в зимния гардероб на всеки мъж. На пазара се срещат различни дизайни пуловери. Хубавото при тях е, че могат да се съчетават със спортни дрехи като якета, панталони със спортен дизайн, спортни елеци.

Якета

Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Удобното и топло зимно яке е от тези дрехи за зимата, които няма как да не присъстват в мъжкия гардероб. То е задължителна част от спортния аутфит на мъжете, които обичат спорта навън. 

Тази година актуална тенденция при мъжките спортни якета са светлоотразителните материи, които придават модерен футуристичен стил на всяка спортна визия.

Какъвто и дизайн яке да изберете, уверете се, че изибирате спортно яке, чийто материи има влаго- и ветроустойчиви качества. Също така е важно материите на спортните якета да съхнат бързо и да осигуряват добра вентилация, за да имаме комфорт и топлина при всякакъв климат. 

Суитчъри

Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Суитчърът е една от супер удобните спортни дрехи за мъже, подходящи както за есента, така и за зимата. Предимството на суитчъра е, че се комбинира лесно със спортни якета, дънки, спортни панталони, елеци, спортни клинове.

Елеци

Топ Мъжки продукти от Adidas зима 2022

Спортният елек е супер дреха не само за зимата, но и за преходния сезон, когато температурите варират. Освен че предлага защита от вятър и студ, спортният елек от висококачествена материя е стилно допълнение към всеки завършен спортен аутфит.

Често задавани въпроси 

Кои марки мъжки спортни дрехи предлагате?

Oнлайн магазин Dress4less предлага оригинално спортно облекло за мъже от марките:

  • Adidas
  • Nike
  • Reebok
  • Puma
  • Under Armour
  • Timberland
  • Supra
  • Lacoste
  • Le Coq Sportif
  • Jack&Jones

В какъв ценови диапазон?

Спортното мъжко облекло на Адидас предлагано от Dress4less е налично в ценови диапазон между 14 лв. и 296 лв.

Как да се свържем с вас?

С онлайн магазин Dress4less можете да се свържете като пишете на имейл [email protected] или се обадите на телефон 0 700 800 44.

Поддържате ли наличност от всички размери?

Онлайн магазин Dress4less предлага спортни дрехи и обувки в разнообразие от размери.

Можем ли да намерим стоките във физическите магазини?

Да. Можете да откриете дамски, мъжки и детски обувки, дрехи и аксесоари както на марки като Reebok, така и на много други популярни марки във физическите магазини на Dress4less в градовете Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.