Дамски якета Adidas

1 - 27 от 27

Независимо дали навън е топло, студено или просто търсите удобно за спорт яке, Adidas предлагат дамски якета, изработени от различни материи и технологии. Всяко от тях осигурява свобода и комфорт по време на движение, поддържайки и нужната температура на тялото.

Нека ви запознаем и с всички характеристики на дамските якета, произведени от бранда, техните производствени технологии и с какво превъзхождат другите. 

Отличителни характеристики 

В тази категория ще намерите топ модели на високотехнологични дамски якета Adidas. Лидерът на спортни стоки произвежда якетата си от висококачествени материали, съобразени със сезона и начина на използване. Якетата Адидас се отличават със своята материя, която е лека и удобна, позволяваща свобода на движението без излишно напрежение.

Разбира се, главният отличителен белег на марката е нейното лого, което няма как да се обърка.

Дамски якета Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Видове

Големият избор от дамски якета, които Adidas предлага на дамите, са предназначени за ежедневието и за различни спортове

Моделите са подходящи за различни сезони и активности:

  • Зимни
  • Туристически
  • Тип ветровка
  • Тип парка
  • Тип бомбер
  • Ски и сноуборд якета

Якетата са изработени от висококачествени материи, които са леки и удобни, за да можете да се движите спокойно през целия ден, независимо дали се разхождате или спортувате. Марката залага на модели якета, които успешно се съчетават както със спортни дрехи, така и с дрехи за ежедневието. 

Ето и някои от най-търсените модели и серии дамски якета Адидас:

  • Helionic
  • Supernova
  • Z.N.E Winter
  • Essentials Linear
  • Terrex

Дамските якета Адидас са както в класически, така и в модерен стил, като можете да заложите на такъв с логото или на нещо по-екстравагантно. Моделите, създадени от Stella McCartney са за дами, харесващи класиката. Marimekko дизайнът е за тези, обичащи цветовете и свежите модели.

Дамски якета Adidas

Технологии зад производството им

Както зад всички продукти на Adidas, така и зад дамските якета има различни технологии на изработка. Благодарение на своята водоустойчивост и ветроустойчивост, якетата могат да се използват в различни ситуации. 

Някои системи са по-често използвани от други: 

  • ClimaStorm
  • ClimaLite
  • ClimaProof
  • ClimaHeat
  • ClimaWarm

В някои модели се добавя и добре познатата и ефективна Gore-tex мембрана, която е дишаща и осигурява сухота и защитава от силен вятър. Спрямо сезона се определя от каква материя и система да бъде изработено едно дамско яке Adidas

При зимните якета от вътрешната страна ще намерите така наречения стълб, който показва в коя графа са системите и технологиите на даденото яке – колко топлят, колко са водоустойчиви и ветроустойчиви. 

Предимства

Адидас несъмнено е един от лидерите на спортни стоки в цял свят, а това е благодарение на високото качество и разнообразието от модели, които биха допаднали на всяка дама. 

Макар и зимни, дамските якета Адидас гарантират удобство през ежедневието и свобода на движението по време на спорт. Материите са дишащи, комфортни и гарантират дълго време на използване, независимо от метеорологичните условия.

Дамски якета Adidas

Как да изберем подходящ модел?

Както при избора на всяка дамска дреха, така и при дамските якета, първо трябва да уточните точно за какво ще използвате облеклото и през какъв сезон. Така ще можете да се спрете на модел и технология, които да ви пасват по най-добрия начин. 

Дамските якета Adidas отговарят на размерите си, което означава, че можете да се спрете на този, който купувате обикновено. Ако предпочитате по-широките модели, изберете един размер по-голям, а ако обичате да носите вталени модели, изберете размер по-малък.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите? 

Да различите фалшив продукт на Adidas от оригинал не е трудно. Материите, използвани за изработката на якетата са висококачествени и приятни на допир, а изработката им е прецизна. В случай, че забележите неправилни шевове и стърчащи конци, то сте попаднали на имитация. 

Винаги обръщайте внимание и на логото на бранда, с което сте добре запознати. В него не трябва да има добавени или премахнати елементи, както и криви линии. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Богато разнообразие от оригинални стоки, достъпни цени и любезно отношението - това са главните причини клиентите ни да се доверяват многократно вече повече от 10 години. 

Когато закупите желаното от вас дамско яке от сайта на Dress4less, то се доставя с опция за преглед и тест. Така ще го заплатите, само ако отговаря на очакванията ви. 

Също така, разполагате с 30 дни от датата на получаване на продукта, в който да го върнете към нас за ваша сметка. Това би било удобно, ако не сте имали възможност да го пробвате или е било за някой друг.

Част от клиентите ни предпочитат да посещават физическите ни магазини, за да могат на място да изпробват различните модели дрехи. Ако и вие изпробвате дрехите си преди да ги закупите, заповядайте при нас. В сайта на dress4less.bg можете да следите наличностите на харесаните от вас продукти в реално време. 

Възползвайте се от безплатна и бърза доставка за 1 работен ден при поръчки от сайта за над 90 лева. 

Виж повече